NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. AVGUSTA 2022: Devica će se obostrano zaljubiti, Škoprija oživljava emocije iz prošlosti!

Saznajte šta vašem znaku predviđa nedeljni horoksop od 1. do 7. avgusta 2022. godine!

Shutterstock

Nedeljni horoksop od 1. do 7. avgusta 2022. godine!

Ovan

Početkom meseca većina Ovnova će lebdeti u oblacima, ne želeći da računa sa očiglednim činjenicama. Zbog toga postoji opasnost od propuštanja obećavajućih šansi ili prilika. Istaknite glavni cilj za aktuelni period i prestanete da trošite energiju na beznačajne ideje. Pazite i kako trošite i čuvajte se impulsivne kupovine. Ovo može naneti ozbiljnu štetu budžetu.

Bik

Energiju Bika u prvoj nedelji avgusta će zagrejati Mars, što će dovesti do unutrašnje spremnosti da se sukobe sa celim svetom zarad svojih uverenja. Sve vrste pregovora, konfliktnih situacija i suđenja poslednje nedelje jula umiriće Bikove, a početak avgusta dočekaće emotivnu stabilnost. Nedelja je posebno povoljna za žene Bikove kada je reč o razvoju karijere. Biće u stanju da pokažu sve briljantne kvalitete svog uma, moć ubeđivanja i organizacione veštine.

Blizanci

Situacija prve nedelje avgusta za Blizance biće donekle slična situaciji Ovna. Moraćete da učite iz svojih grešaka, da se ne nervirate zbog odloženih slučajeva i događaja, a realizacija finansijskih projekata biće odložena. Želja za "preteranim trošenjem" kao način da se pobegne od negativnih emocija i problema, može vam samo doneti iluziju da ste nešto rešili. Zdravstveno stanje i energija biće na visokom nivou, pa bi Blizanci trebalo da posete fitnes klub. šetaju ili trče na otvrenom. Aktivnost može pomoći i da se oslobodite stresa.

Rak

Rakovi će prvu nedelju avgusta posvetiti planiranju i jačanju svega što imaju u životu – kuće, porodice, odnosa, posla. Osećaj ugroženosti stabilnosti je glavna negativna emocija Rakova u aktuelnom periodu. Ljubomora, posesivne emocije i postupci - manifestovaće se ne samo u odnosu na vašu srodnu dušu, već i na situacije, imovinu, voljene osobe. Finansijsko stanje Rakova početkom meseca je prilično stabilno, zdravlje i energija su na visokom nivou. Najveći uspeh u novcu očekuje vas u prvoj nedelji avgusta.