Horoskop otkriva kakve osobine, vrline, mane i karakterne crte ima svaki znak Zodijaka. Može ukazati i na ljubavne tajne, ali da li ste znali da može uticati i na modu, posebno na nakit i aksesoare?

U nastavku saznajte koji nakit treba da nosi vaš horoskopski znak na osnovu dominantnih crta ličnosti:

Ovan: moderan fitnes sat

Žestoki, vatreni i puni energije, Ovnovi su pravi lideri i jedna od najambicioznijih horoskopskih znakova. Mars je njihov vladar i vodi vas direktno do ciljeva, bez obzira na prepreke i okolnosti. Potreban vam je komad nakita koji izgleda profesionalno i koji vam daje utisak prepoznatljivosti, ali takođe podržava vaš dinamičan život. Vama će najbolje odgovarati fitnes narukvica- sat na kojem se prikazuje broj pređenih koraka.

Bik: Elegantna kristalna ogrlica

Izuzetno ste senzualni i zavodljivi, pa vam je potreban nakit koji oslikava vašu posebnu energiju. Bik vlada vratom i grlom, pa ćete želeti da skrenete pažnju na ovo područje sa privlačnom kristalnom ogrlicom. To ne mora biti obična ogrlica, već nešto kreativno i unikatno - baš kakvi ste i vi. Od kristala najbolje vam priliči akvamarin, jer podstiče da se povežete sa svojim unutrašnjim ja.

Blizanci: Moderan pametni sat

Blizanci uvke imaju zauzet raspored, pa im je potrebna fleksibilnost u modnim izborima. Pošto ste uvek u pokretu, pametni sat koji se integriše sa svim vašim aplikacijama i onlajn kalendarima predstavlja savršen asksesoar za vaš znak. Može vas podsetiti na važen sastanke, pomoći da budete organizovani, pa čak vas i podsetiti kada je vreme da napravite pauzu.

Rak : Prsten raspoloženja

Emotivnim i intuitivnim Rakovima najviše će odgovarati ovaj komad nakita. Ovaj prsten može pokazati kako osećate, a da ne morate ni da izlazite iz "čaure". lako vas pogađaju tuđe emocije, ali svoje pokušavate da sakrijete i potisnete. Zato je ovaj nakit vaš podsetnik da otvorite srce.

Lav: Ogrlica sa porukom koji odgovara vašoj ekstrovertnoj ličnosti

Lavovi vole da budu u centru pažnje, pa im je potreban nakit koji odgovara vašoj ekstrovertnoj ličnosti. Zlatna boja je neophodna za vašu garderobu, jer je to boja vaše zodijačke moći. To mogu biti privesci sa motivacionim porukama, pozitivne i optimistične izjave, vaši ciljevi, snovi...