NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP OD 8. DO 14. AVGUSTA 2022: Devica stiče više prihoda, Ribe očekuju prekretnice u životu!

Saznajte šta nedeljni novčani horoskop od 8. do 14. avgusta predviđa vašem znaku!

Shutterstock

Nedeljni novčani horoskop od 8. do 14. avgusta 2022. godine!

Ovan

Planete će kod Ovna podstaći nesvojstvenu želju za redom, organizacijom i doslednošću, pa je zato bolje improvizaciju i rizike odložiti za neko drugo vreme. Sada je mnogo važnije planirati svoj budžet, razmotriti važne kupovine i analizirati troškove. Takođe, važno je da radite što je više moguće i pokušati da rešite sve glavne zadatke. Nema potrebe da rasipate svoju energiju na nešto što je sporedno ili uopšte nema značaja. Takođe je veoma povoljan period za traženje novih interesovanja i hobija.

Bik

Predstojeća nedelja se sa sigurnošću može nazvati profitabilnom. Čak i ako nešto krene naopako u radu, to će svakako uroditi plodom. Prema finansijskom horoskopu, za Bika dolazi period u kome će se svaki njihov trud isplatiti, a količina posla će se glatko preliti u kvalitet. Posebnu pažnju treba posvetiti mentalnoj samodisciplini, inače će haos izazvan spontanim kupovinama odvesti Bika u pravcu gubitaka.

Blizanci

Blizanci će verovatno uspeti da pobede iluzije, strahove i sumnje, što će zauzvrat pomoći da se poraze negativni programi. Nedelja pod uticajem povoljnih planeta gurnuće Blizance na ispravne odluke u oblasti finansija. Racionalno razmišljanje i trezven proračun pomoći će vam da zaradite više novca, isplativo kupite neku važnu stvar ili uslugu. Ovo je savršeno vreme za intelektualni rad.

Rak

Nepažnja i rasejanost Rakova negativno će uticati na profesionalni status ili finansijsko stanje. Da biste izbegli neprijatne promašaje, potrebna je samokontrola. Preporučljivo je da ne preuzimate važne projekte, ne preuzimate previše inicijative i verujete snovima. Važno je obratiti pažnju na one snove koji nagoveštavaju sreću. Uprkos odličnom položaju planeta, astrolozi i dalje ne savetuju da pozajmljuju novac.

Lav

Inicijativa u finansijskim stvarima koju su Lavovi pokazali ove nedelje mogla bi da bude početak nečeg dobrog. Budući da je takozvani fiksni znak , Lav će moći da se fokusira na jedan važan cilj za njih. Ovo će vam uštedeti mnogo energije i dragocenog vremena. Astrolozi savetuju da se uzdrže od velikih kupovina 12. avgusta, ali drugim danima možete da počastite sebe i voljene. Nabavke će verovatno zadovoljiti Lavove, posebno ako se kupuju sa popustom.