Od jednog pogleda na njih, neko može biti spreman na sve! One su misteriozne i nepredvidive, očaravajuće… Njihova tajna nije u izgledu, već u harizmi, samopouzdanju, načinu na koji se predstavljaju. Upravo zbog toga one privlače suprotan pol popout magneta, a u tome ima velikog udela njihov horoskopski znak. Astrolozi su odredili koji znakovi su uvek u centru muške pažnje:

Blizanci

Žena rođena u ovom znaku je neuhvatljiva, sa njom nikada nije dosadno. Danas je krotka i ljubazna srna, sutra može biti predator, a prekosutra misterija! Muškarce uvek privlači nepoznato, stoga ni žena Blizanac nije izuzetak. Osim svojom misterioznošću, ona osvaja intelektom. Blizanci vole da pričaju, ali i da saslušaju i duboko zađu u problem. Blizanci ne puštaju druge suviše blizu. Ali ako je osoba uspela da zaradi naklonost Blizanaca, imaće utisak da je u raju.

Lav

Ona je dijamant u zlatu. Ona zna svoju vrednost, zna šta želi od života i ne pristaje ni na šta manje. Lavica je po prirodi kolekcionar. Ona voli da sakuplja srca obožavatelja. Hrani se njihovim zadivljenim pogledima, što joj daje još više samopouzdanja. Ona svima daruje osmeh. Ostaje verna sebi i svojim idealima. Lavica kod suprotnog pola aktivira instinkt lovca koji dobijaju želju da je pokore i zato joj ispunjavaju sve želje. Samo jedna osoba će imati sreću da dobije iskrenu ljubav ove žene!

Vodolija

Ona je dašak svežine i promene, neko ko je sinonim za slobodu i avanturu. S njoj su iznenđenja svakodnevna pojava. Ona sa sobom donosi raznovrsnost i slika život različitim bojama. U društvu je omiljena, ima smisao za humor, ali i otvoreno govori o bilo kojoj temi bez trunke srama. Zabavna je i opuštena. Međutim, ako muškarac želi nešto više, ona postaje hladna i nepristupačna. Voli da joj se poklanja pažnja, ali nije spremna da se u potpunosti preda samo jednoj osobi. Da bi osvojio njeno srce, muškarac mora sa njom proći kroz sva iskušenja i kroz dobro i kroz zlo, tj. da u praksi dokaže ozbiljnost namera i iskrenost osećanja. Ona se nikada ne prilagođava okolnostima, već ih prilagođava sebi.

Izvor: Sensa