Položaj planeta donosi sjajne prilike mnogim horoskopskim znakovima, ali pojedini su na svojoj koži već osetili dolazak promena. U ličnim odnosima mnogih, ne štima sve kako treba, ima dosta trzavica, nerazumevanja, preispitivanja… Dok na poslu jedni napreduju, drugi čekaju svog šanse… Evo koja dva znaka horoskopa čekaju najveće promene tokom avgusta!

Rak

Nakon perioda u kojem gotovo ništa nije ispalo onako kako ste želeli i planirali, dobićete novu šansu da unesete neke promene u svoje živote. Na poslu vas čekaju neobična iznenanđenja, kao i od strane porodice. Ako ste slobodni, imate priliku da u avgustu upoznate dobru i plemenitu osobu koja će vam sigurno promeniti život. To može biti osoba koju već poznajete i srećete na nekim skupovima ili događajima, ali nije je do sada uzimali u obzir kao potencijalnog životnog partnera. Rakovi koji su u vezi, u opasnosti su da se udalje od životnog partnera, bez jasnih objašnjenja. Tako da Rakove generalno očekuje dosta ozbiljnih promena na ličnom planu i neće sve biti pozitivne. Dok je u ličnoj sferi turbulentno, na poslu ja sve u najboljem redu, a pojedini predstavnici znaka će dobiti šansu da pređu na novo radno mesto.

Vaga

Za rođene u ovom znaku biće mnogo iskušenja, a neka od njih će uticati na njihove odnose. Ovo može značiti kraj jedne divne i višegodišnje veze jer su iskušenja prevelika i sve što nije dovoljno jako, neće imati šansu da opstane. S druge strane, pojedine Vage će moći da ponovo ožive uspavane strasti, ali samo pod uslovom da su obe strane voljne da se potrude. Uprkos činjenici da će u ličnom životu biti poteškoća, u profesionalnom smislu, Vaga će moći da se udalji od svega što je ometa, sputava, usporava, od svih negativnih ljudi koji joj oduzimaju energiju.

Izvor: Sensa