Uticaj izazovnog aspekta Marsa u Biku i Saturna u Vodoliji osetićemo najviše 7. i 8. avgusta, ali i narednih dana. Sve što zbog straha odugovlačimo ili od čega bežimo, ovaj aspekt će nam otkriti crno na belo. Nemamo više mesta za izgovore!

Mi sebe jasno vidimo kroz sukobe sa drugima. Gde se ograničavamo? Da li se usuđujemo da se borimo za sebe? Zašto mislimo da moramo da pognemo glavu, umesto da hrabro stojimo iza onoga u šta verujemo? Može da se desi da izgubimo, ali to je samo puštanje onoga što ionako više nije dobro za nas.

Odnosi sa starijim ljudima i autoritetima mogu biti zahtevniji.

Saturn blokira delovanje Marsa, možemo imati utisak da smo paralizovani ili da nismo dorasli situaciji, pa da lako odustanemo od svega ili da odložimo sve za kasnije. A suština je upornost, disciplina i doslednost, uprkos svemu i svakome.

Oslobodite bes, kanališite ga kroz meditaciju, vežbanje, meditaciju, boravak u prirodi, šta god vam je u tom trenutku potrebno.

Obratite pažnju na vrat, grlo, vratnu kičmu i kolena.

Pronađite ono što vas motiviše. Ako to trenutno ne vidite, nemojte odustati. Nastavite da se trudite da se fokusirate na pozitvino, a ne na probleme.

Izvor: Astrolog Julijana Oremović