Zašto je 1. avgust 2022. turbulentan dan? Očekuje nas konjunkcija Marsa i Urana - horoskop ističe da će ove dve planete udružiti snage, a mogu negativno uticati na vaše planove i životni put.

Poslednji mesec leta za neke znakove neće biti baš prijatan, ali nema razloga za tugu. Od 1. avgusta fokusirajte se na svoje planove, pokušajte da pronađete unutrašnji mir uprkos preprekama.

Uran je planeta neobičnog karaktera, spontan je i nepredvidiv. Mars će ovu funkciju podići na potpuno novi nivo. Moguće je da nas jutros može prekriti talas nasumičnih rizika i nevolja. Postoji povećan rizik od kvarenja tehnike, na primer da vam sre pokvari auto ili u najbitnijem trenutku isprazni baterija mobilnog telefona. Pažljivo razmatrate svaki svoj korak i vagate svaku odluku.

Danas je moguća revolucija. Predstoje vam važne i velike promene, kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Moguće je da ćete shvatiti kako je neko iz vašeg okruženja licemeran ili neprijateljski nastrojen. Na poslu vas očekuju problemi i manje teškoće, ali shvatićete da se iza njih skrivaju i velike mogućnosti.

Mnogi ljudi danas mogu izgubiti smirenost i reagovati impulsivno. Trudite se da ne naljutite i ne uvredite nekoga nepromišljeno - svaku reč stavite na vagu pre nego što je izgovorite. Napetost i loša atmosfera ne mogu doneti dobro, ni u ljubavi, ni u poslu.

Teškjo s epostižu dogovori, ali ako do kraja dana uspete da prevaziđete ove prepreke i barijere, postaćete mentalno jači, istrajniji i moguće je da ćete naučiti važne lekcije koje vas vode ka novim pobedama.

Izvor: Sensa