Spavaća soba je jedno od najvažnijih mesta u svakom domu jer tu provodimo najviše vremena,doduše spavajući. Tu se regenerišemo, odmaramo, oslobađamo stresa… Pošto je spavaća soba ključno mesto za naše mentalno zdravlje, astrolozi su dali savete kako da je opremite u skladu s vašim horoskopskim znakom:

Ovan

Ovnovi su jaki, energični i svrsishodni ljudi. Njihova spavaća soba za njih ne bi trebalo da bude direktan odraz njihovog karaktera, već mesto gde će da se opuste. Poželjno je da u ovom prostoru dominiraju tirkizna, plava i siva boja, a osvetljenje da bude prigušeno i mirno.

Bik

Bikovi su ljudi kojima je stalo do detalja, posebno u kući. Važno je da spavaća soba bude što prijatnija. Ne štedite novac za kvalitetan krevet. Astrolozi vam savetuju da je održavate čistom I da napravite funkcionalan raspored, bez gomilanja napotrebnih stvari.

Blizanci

Ovaj znak voli novine, pa bi trebalo da periodično preuređuje spavaću sobu. Savet je da ne stavite krevet ispred ogledala i niti tako da vam stopala kada ležite gledaju u izlaz. Umesto pretrpavanja, ostavite više slobodnog prostora. U suprotnom će vam biti teže da zaspite.

Rak

Često menjate raspoloženje, pa bi dominantne boje u vašoj spavaćoj sobi trebalo da budu bela ili siva. Pošto ste po prirodi vezani za porodicu i sentimentalni, na zidove ili komode možete staviti fotografije svojih voljenih.

Lav

Astrolozi vam savetuju da uložite svu svoju dušu u stvaranje udobnosti i prave, prikladne atmosfere. Odlična opcija je umetnički komad ili dizajn sa neobičnim i originalnim elementima. 

Devica

Vama odgovara minimalistički stil. Oko vas ne bi trebalo da bude ništa suvišno. Najvažnije je da vlada red, tj. da je sve složeno. Uklonite sav višak iz spavaće sobe i nikako ne jedite u ovoj prostoriji, bilo da je u pitanju doručak ili grickanje uz gledanje filma.