Na nebeskom svodu zasijaće mlad Mesec 28. jula! Ovog puta verni zemljin pratilac biće u sazvežđu Lava! Ova važna astrološka pojava otvara naša srca, leči stare bolove i povrede i podstiče nas da unapredimo i poboljšamo svoj odnos sa onim što zaista volimo, kao i odnos prema sebi i svom srcu. Evo šta horoskopski znakovi mogu da očekuju u narednom periodu:

U ovom periodu povezujemo se sa energijom ljubavi i ako u tome uspemo, osetićemo se živo i ispunjeno. Mi smo svoji, prihvatamo sve što imamo i ne tražimo potvrdu spolja. Govorimo svoju istinu i shvatamo da je to jedini put do našeg unutrašnjeg mira i zadovoljstva.

Spustite se iz uma u svoje ​​srce. Smirite svoje misli. Osetite. Šta vam srce govori? Gde želi da vas odvede? Smirite svoj um. I znaćete!

U tome vam može pomoći i Jupiter u Ovnu, koji deli svoje blagoslove sa ovim mladim Mesecom. Raste optimizam, dolaze nove prilike, imamo priliku da živimo ono što zista želimo, a onda u naše živote dolaze prilike koje skraćuju i olakšavaju nam put do željenog cilja.

Ako ima nerešenih pitanja koja vučemo za sobom i umorni smo od svega, osetićemo uticaj T kvadrata između Saturna u Vodoliji, Marsa, Urana i severnog čvora u Biku i Merkura u Lavu koji će pratiti ovaj mladi Mesec. S jedne strane, osetićemo potrebu da treba da se krećemo, da se udaljimo sa ustajalog i lošeg mesta, ali se istovremeno i opiremo promenama. Jasno možemo uočiti naše unutrašnje delove koji se bore za prevlast. I opet dolazimo do ključnog pitanja – šta je za mene najbolje u ovom trenutku?

- Budite svesni svojih prošlih dostignuća. Zahvalite sebi, životu, Univerzumu.

- Završite nešto. Nacrtajte liniju iza onoga što je bilo.

- Postavite novi cilj.

- Udaljite se od ljudi i okolnosti koje vas vuku nadole kao sidro.

- Recite šta vam je na umu, što mirnije i bez nepotrebne drame.

I pripremite se za nepredviđene okolnosti jer bi nešto moglo da uzdrma jednu oblast vašeg života. A upravo takvi zapleti mogu vam jasnije pokazati šta vas dovodi u sumnju. Dakle, nijedno iskustvo nije uzaludno ili nepotrebno, pa čak ni teško ako vas na kraju dovede do rešenja.

Glavne teme ovog mladog Meseca jesu ljubav, novac, postojanje, imovina, samopoštovanje, odnos sa decom, odnos sa prijateljima, unutrašnje dete.

- Mislite srcem.

- Osetite srcem.

- Činite dobro sebi, a onda i drugima.

Izvor: Julijana Oremović