Kroz život srećemo mnoge ljude - sa nekima ostvarujemo snažnu konekciju, dok neki samo pretrče kroz naš život; neki ostavljaju trag na duši zauvek, a neke zaboravljamo lako i brzo...

Među svim tim ljudima, postoji jedna osoba koja je posebna - vaša srodna duša. Donosimo vam 7 znakov akoji pokazuju da je srodna duša u blizni, da je kraj vas - po ovome ćete je prepoznati:

1. Vaši instinkti se izoštravaju - Znate da je ova osoba savršena za vas. N emožete da objasnite taj osećaj, ali nešto u stomaku, vaš unutrašnji glas poručuje d aje to prava osoba, bez sumnje. Kada ste duhovno povezani, intuicija počinje da radi snažno, da vas usmerava, šalje signale, teško je u tome pronaći logiku.

2. Osećate se emocionalno i fizički bezbedno - Kada se među vama uspostavi duhovna veza, prisustvo ove osobe umiruje. Sve brige, nesigurnosti i strahovi nestaju, ustupajući mesto osećaju sigurnosti kada je srodna duša kraj vas.

3. Srodna duša čini da se osećate slobodnim - Kada ste pored nje obuzima vas čitav niz osećanja. Potpuno ste mirni i ništa vas ne sputava. Ipak, osećate potpunu unutrašnju slobodu. Možete da budete svoji, potpuno prirodni, bez maski i pretvaranja.

4. Čini se da se poznajete jako dugo, čak i ako ste se tek upoznali - Prisustvo ove osobe dira dušu. Izuzetno ste bliski već na prvom sastanku, čini vam se da ste zajedno ceo život, od rođenja, Razumete jedno drugo i vaša konekcija je jaka.

5. Potpuno verujete ovoj osobi - Počinjete da joj verujete, osećate da možete imati puno poverenje. Ovo vas čini dodatno bliskim i gradi čvrste temelje vašeg odnosa.

6. Komunicirate bez reči - Tišina je jedan od načina na koji komunicirate. Kada ste u blizini osobe sa kojom ste duhovno povezani, ne morate na bilo koji način da izražavate svoju radost, uznemirenost ili strah. Ona već sve zna. Zna kakvo je vaše raspoloženje i ponaša se u skladu sa tim.

7. Vodite veoma duboke razgovore - Razgovori sa takvim ljudima nikada nisu površni. Pored njih, uvek ćete upoznavati neki nivu deo svog unutrašnjeg "ja", rašćete na svim nivoima svog bića i postajaćete bolji, snažniji i spremniji da se posvetite sebi i razvoju svog života. Duhovna povezanost sa srodnom dušom omogućava ozbiljne razgovore koji se završavaju sticanjem novih saznanja o sebi i svetu oko sebe.

Izvor: Sensa