Svaki period u životu može se nazvati novim ciklusom, ali postoji verovanje da se ciklusi menjaju na svakih 7 godina. U tom periodu možemo primetiti da se menjaju naši stavovi, planovi, sudbina, energija, okolnosti... Osećate da se stanje stvari u vašem životu menja - tada vaš život ulazi u novi ciklus.

Kada s epojavi novi životni ciklus, potrebno je da razmilite o promenam koje želite da preduzmete, kao i o stvarima koje hoćete da promenite u životu i kako i na šta da usmerite svoju energiju. Evo kojih 5 znakova pokazuju da ulazite u novi životni ciklus:

1. Energetske vibracije su na višem nivou - Osećate da imate više energije, telo vas na to upozorava. Osećate trnjenje u mišićima, golicanje u stomaku, neku energiju koja vas vuče na pred, pomera vas iz zone komfora. Vaše telo ukazuje da je spremno za promenu.

2. Živite u skladu sa svojim mislima - Više ne posmatrate svoje snove kao nešto nerealno i neizvodljivo, već smatrate da se misli mogu pretvoriti u reči i dela, pa tako i želje u stvarnost. Imate puno ciljeva, snova, ideja i planova. Osećate da je došlo vreme i da želite da delujete. Nemojte ignorisati ovaj impuls. Pratite ovaj poziv.

3. Gubitak interesovanja za stare aktivnosti - Iako ste i dalje zainteresovani za ono što ste do nedavno radili, ono što vam je pričinjavalo radost i zadovoljstvo više nije tako. Ovo je takođe jasan znak da će se vaš život drastično promeniti u bliskoj budućnosti.

4. Pojavljuje se nova svrha ili strast - Imate osećaj da se u vama budi neka nova svrha ili strast. Menjate se i spremni ste da svojim idejama date slobodu, puštate ih iz svog uma i posvećeno i strastveno radite na onome što želite da postignete.

6. Provodite vreme sami - Odjednom poželite da budete sami sa sobom i svojim emocijama. Najviše vam prija samoća u prirodu, na obali jezera, mora ili u planini. Uživate da u potpunoj samoći i u dodiru sa prirodom razmišljate o svom životu.

Izvor: Sensa