Mnogi od nas pretpostavljaju da se stvari dešavaju same od sebe. Ali ništa se ne dešava sasvim slučajno, samo tako izgleda. U vidu znakova naša intuicija nam šalje signale. E, sada, da li ćemo ih protumačiti kao znak ili kao slučajnost, zavisi od nas samih, o tome da li nam je i koliko razvijena intucija.

Svi se ponekad nađemo u dilemi šta da radimo, koju odluku da donesemo, ili razmišljamo da li je ono što smo odlučili bilo dobro i ispravno. U tom trenutku dobro bi nam došao neki znak koji bi nam nagovestio da li smo na pravom putu ili ne.

Znaci upozorenja univerzuma dolaze u obliku nepoželjnih okolnosti i događaja, a na nama je da ih prepoznamo na vreme. Oni su dokaz da je naša energija kanalisana (ili trenutno zaglavljena) na niskoj frekvenciji vibracija. To znači da su u tom trenutku misli, osećanja i postupci usmereni na nešto negativno, a to stvara nepoželjne okolnosti.

Nasuprot tome, kada se misli, osećanja i radnje kreću visokom frekvencijom vibracija, naš život je u savršenoj harmoniji sa unutrašnjim svetom. Zato je važno da svoju energiju podignete što je više moguće putem pozitivnih misli.

Evo nekoliko znakova upozorenja koje nam univerzum šalje kada radimo nešto pogrešno ili smo na put da donesemo pogrešnu odluku:

Znakovi upozorenja:

1. Često udarate prste na nogama

2. Stalno ste zaglavljeni u saobraćajnim gužvama

3. Često na sebi osećate neprijatne poglede

4. Imate česte povrede

5. Imate nepredviđene troškove

6. Imate neprijatan osećaj u stomaku

7. Često se svađate s voljenima

8. Osećate neprijatne mirise, zvukove ili ukuse

Svaka od ovih situacija je znak da bi trebalo da se fokusirate na nešto pozitivno, da preispitate svoje stavove o određenoj situaciji i da se prilagodite pozitivnim vibracijama.

Dakle, kada dobijete jedan od ovih znakova upozorenja, zastanite. Nemojte nastaviti da radite to što trenutno radite. Umesto toga, duboko udahnite i odvojite nekoliko minuta za meditaciju i opuštanje. A zatim razmislite zbog čega vam intucija šalje ovaj signal i šta niste uradili kako treba.

Izvor: Sensa