Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA ZNAČI KADA PRONAĐETE NOVČIĆ NA PUTU - POSEBNU PAŽNJU OBRATITE NA BROJ: Može vam doneti važnu poruku od Univerzuma!

Šta znači kada pronađete novčić na putu - mnogi misle da simbolizuje sreću, a simbolika je dublja!

 Šta znači kada pronađete novčić na putu. Izvor: Shutterstock

Šta vam je prva asocijacija kada pronađete novčić na ulici? Mnogi smatraju da kje ovo simbol i nagoveštaj sreće, ali prema simbolici, pronađen novčić ima dublje značenje. U trenutku kada pronađete novčić, obratite pažnju na prvu misao koja vam proleti kroz glavu. Ovo bi trebalo da ima posebnu vrednost poruke. Baš taj trenutak kada podižete novčić sa zemlje može vam doneti neke uvide, saznanja, poruke, signale intuicije.

Pročitajte još

Sledeća stvar na koju treba obratiti pažnju je broj koji je istaknut na novčiću, odnosno njegovu vrednost. Baš taj broj može imati posebnu simboliku koja vam poručuje da li teba da usporite, još jednom razmislite ili preduzmete akciju u životnoj situaciji na koju se trenutno fokusirate.

Novčić sa brojem 1 - Ovaj broj je povezan sa novim počecima. Simbolizuje nove ideje, dostignuća, napredak i uspeh. Ali to vam takođe govori da ostanete pozitivni i da vaše vreme tek dolazi.

Novčić sa brojem 2 - Ovaj broj se odnosi na nezavisnost i životnu sredinu, okruženje, ljude u vašem životu. Podseća vas da se morate prilagoditi promenama, ali i da neke odnose treba posmatrati racionalnije - neke treba negovati, a neke ostaviti po strani. Vaša nezavisnost je važna i dobra, ali ima svoje granice. Pokušajte da uspostavite bolju komunikaciju i konekciju sa bliksim ljudima. Broj 2, međutim, ima nekoliko dodatnih značenja: harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Saznajte i...

Novčić sa brojem 5 - Ovaj broj govori da ste već u stanju da postignete sve što ste zamislili i da je život uzbudljiv. Dolazi vreme rasta, ekspanzije, promena i avanture. Novčić na kojem je istaknuta petica ili čak novčanica sa brojevima /vrednostima 50 ili 500 govori da treba da iskoristite sve svoje talente. Ovo je poruka da ne treba da zanemarite svoju unutreašnju moć, već da je dobro iskoristite.

Novčić sa brojem 10 - Broj 10 želi da vam kaže da verujete svojoj intuiciji i da stoga uradite tačno ono što ste zamislili i odlučili. Oslobodite se svakog straha, vaša odlučnost, želje i snaga mogu doneti željene promene u život.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj