Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U UNIVERZUMU VLADA ZAKON ZAMENE - AKO GA POŠTUJETE SVE ĆE VAM IĆI DOBRO: Uradite ovo i oterajte nevolje i loše stvari!

Šta je zakon zamene u Univerzumu - može vam doneti dobre stvari, a osloboditi vas negativnosti!

 Šta je zakon zamene u Univerzumu. Izvor: Shutterstock

U životu vladaju razni zakoni koji nas povezuju sa Univerzumom, a jedan od njih je zakon zamene. Ovaj zakon utiče na razne oblasti našeg života i važan je ako u život želite da privučete nešto novo. Sigurno ste čuli uza zakon privlačenja, zakon bumranga, ali oni nisu potpunoi bez zakona zamene.

Šta je suština zakonazamene? Ako želite da privučete nešto novo u svoj život, morate da napravite mesta za to. Univerzum ne može samo da daje, beskrajno nam dajući nešto novo. Kako biste lakše shvatili, zamislite ormar u kojem se nalazi određeni broj stvari. Ako svaki dan stavljate nešto novo, brzo će biti pretrpan. Zatim će sve ispasti, u kući će nastati haos i nered.

Pročitajte još

Na isti način, konfuzija, problemi i haos se pojavljuju u našim životima kada pokušavamo da dobijemo nešto novo, a da se pritom ne oslobađamo od starog. U sferi ljubavi najjasnije i najslikovitije funkcioniše zakon zamene. Nemoguće je voleti dvoje ljudi u isto vreme. Takođe je nemoguće pronaći novu ljubav ako ste i dalje u vezi. Ako vam ljubav ne donosi zadovoljstvo i svetle emocije, onda je se morate osloboditi. Tek nakon što se vaš um očisti od neprijatnih osećanja, biće moguće tražiti novu osobu. Isto važi i za prijateljstvo. Ako želite da započnete prijateljstvo sa novom osobom, moraćete da se delimično odreknete druženja sa drugim poznanicima.

I u finansijskom sektoru ovaj zakon funkcioniše punom snagom. Čoveku su potrebne nove veštine, ali možete ih steći brže ako većinu svog slobodnog vremena posvetite sticanju novih veština. Uvek je lakše voditi jedan posao dobro nego dva. Ne preporučuje se gomilanje zadataka, jer nećete moći brzo da počnete da rešavate one slučajeve koji su trenutno najrelevantniji.

Saznajte i...

Ako želite da promenite svoj život, rešite se svega suvišnog. Počnite sa starim stvarima. Bacite sve pocepano, polomljeno, neupotrebljivo. Samo na taj način možete se naterati da steknete nešto novo. Iz tog razloga, stručnjaci iz oblasti bioenergije savetuju da se što pre rešite nereda, jer na taj način bukvalno pravite prostor za nešto novo. Ako ste umorni od negativnih emocija , nemojte čekati da se sve reši samo od sebe. Potražite razloge da budete srećni tako da pozitivna osećanja zamene negativna. Izbacite sve negativno napolje, a privucite samo ono dobro i svetlo u svoj život.

Zakon zamene vas uvek pšodstiče da zemenite tamu svetlim stvarima. Kako biste otvorili svoje srce za nešto novo i veliko, važno je da se oslobodite prošlosti loših uspomena, negativne energije, potisnutih emocija. Kada vaša duša postane ispražnjenja, u njoj počinje da klija seme sreće, ljubavi i uspeha.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj