Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da znate da vas INTUICIJA upozorava na nešto važno: obratite pažnju na ovih 7 pravila

Evo kako da znamo da nas intucija upozorava na nešto - 7 pravila koja pomažuu da razvijete šesto čulo!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Posle dvadeset godina rada u svojstvu medicinsko intuitivnog savetnika, shvatila sam da nije dovoljno učiti ljude da slušaju intuitivne poruke koje se kriju iza bolesti kako bi bili zdravi na duže staze. Čak i ako klijenti shvate mapu čakri intuitivnih simptoma u svom telu i intuitivnijezik iza spoljašnjih manifestacija njihovih zdravstvenih problema, nedostaje treći važan korak - kako efika­sno odgovoriti na ono što im je intuicija savetovala i kako mogu da iscele svoj život i pomognu u isceljivanju onih oko sebe.

Tada sam shvatila da zdravlje svakog od sedam energetskih centara tela zavisi od sledećih pravila koja se odnose na dovođenje u ravnotežu dva naizgled suprotna ili kontradiktorna kvaliteta u životu. Ja ovaj skup uravnotežujućih delovanja nazivam sedam pravila za intuitivno zdravlje.

Povezane vesti

Isto kao što od sinhronizovanosti leve i desne strane mozga zavisi da li će um delovati u harmoniji, tako i isceljiva­njetela i uma u svakom od ovih sedam energetskih sistema ili čakri podrazumeva da je neophodno dovesti u ravnotežu dualne identitete i simultano angažovati dva paradoksalna načina razmišljanja.

Sedam pravila intuitivnog zdravlja pomoći će vam da vaš um i telo budu zdravi. Uvek kada se nađete u opasnosti da negde ispustite loptu, intuitivno ćete shvatiti znake upozorenja koje vam telo šalje putem zdravlja - i znaćete kako da se vratite na pravi put.

Pravilo 1: Svi za jednog, i jedan za sve (dovođenje u ravnotežu političkog i ličnog). Zdravlje prve čakre - kosti, zglobovi, krv, imunološki sistem i koža - obuhvata zado­voljavanje individualnih potreba i istovremeno uspešno izlaženje na kraj s potrebama ljudi u grupi, bilo da je reč o članovima porodice ili ljudima iz drugih organizacija.

Pravilo 2: Da biste bili ljubavnik/ca, morate biti bo­rac (dovođenje u ravnotežu novca i ljubavi). Zdravlje druge čakre - donji deo leđa, reproduktivne oblasti i polni organi - obuhvata dovođenje u ravnotežu finansija i veze. Takođe morate biti u stanju da ponekad razvijete odlučnu i neza­visnu personu preduzetnika i da je dovedete u ravnotežu sa osećajnošću neophodnom u intimnoj vezi.

Pravilo 3: Ne možete uvek dobiti ono što želite, ali ako pokušate, dobićete ono što vam je potrebno (dovođenje u ravnotežu samopoštovanja i odgovornosti). Zdravlje treće čakre - digestivni trakt i težina - obuhvata pomirenje vaše tendencije da poboljšate samopoštovanje hraneći žudnje i želje... sa ispunjavanjem dužnosti i odgo­vornošću na poslu i u privatnom životu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj