Mesečni horoskop za avgust isitče da ovo može postati mesec preokreta, pozitivnih promena - period kada ćete prigrliti probuđenu energiju i zaroniti u neku novu stvarnost. Život postaje bogatiji avanturam i iskustvima, neki susreti su sudbinski određeni. Ipak, u nekim trenucima se moramo vratiti na prošlosti i učiti iz nje - te lekcije pomažu da sprečite nove neuspehe.

Saznajte šta vam planete donose u avgustu 2022. godine - ovo su najvažniji aspekti:

1. avgust - Severni čvor Urana u spoju sa Marsom u Biku

Konjukcija severnog čvora Urana je glavna karakteristika ove godine, a u spoju sa Marsom pojačava dodatno energiju. Moguće je da ćemo dobiti neke iznenadne informacije i suočiti se sa naglim promenama, ali sve se događa za naše dobro. Bićemo pronađeni!

8. avgust - Portal Lavlja kapija

Portal Lavlja kapija prati izlazak zvezde Sirijus, koju su drevni ljudi smatrali našim duhovnim Suncem. Smatra se da je 8. dan u 8. mesecu najjači dan za manifestaciju, jer je numerološki niz 8-8 povezan sa beskonačnošću, pojačanom svesti i mudrošću. OVDE pročitajte kako da se pripremite za Lavlju kapiju da bi se želje ostvarile.

11. avgust - Pun Mesec u Vodoliji - Ovo je poslednji Super Mesec u nizu od tri. Ovaj pun Mesec će nam poslužiti kao poslednje osvetljenje koje će nam pomoći da raščistimo stvari koje smo izbegavali ili potiskivali u našim životima. Saturn je veoma aktivan pod ovim punim Mesecom. Kad god je Saturnova energija jaka, možemo se osećati malo zbunjeno ili zaglavljeni u nekoj oblasti života. Ako se ova energija podigne, važno je da ostanete prizemni, postavljanje granica i preduzimanje malih koraka mogu biti put napred.

22-25 avgust - Sunce u konjukciji sa Regulom - Regul je jedna od četiri kraljevske zvezde i smatra se zaštitnikom severnog neba. Ona vlada krunskom čakrom i kaže se da donosi pozitivnu energiju.

22. avgust - Sunce u Devici - Izlazimo iz sezone Lava i ulazimo u zemaljsku, praktičnu, organizovanu sezonu Devica! Devica govori o nezavisnosti, snazi i činjenju stvari ne za druge, već za sebe. Devica je moćna sama po sebi, nije joj bio potreban partner u životu. Ona je samouverena, uvek je poštovala sebe i tretirala svoje telo i um sa dozom ljubavi. To je energija sa kojom se svi možemo povezati dok Sunce boravi u znaku Device.

24. avgust - Retrogradni Uran - Uran ulazi u retrogradnu fazu do 2023. Uran je planeta promena i buđenja, a kada krene retrogradno, potrebno je da se osvrnemo na promene koje smo napravili u poslednjih 7 meseci i procenimo gde smo stali, šta smo postigli, a šta treba promeniti i gde se više možemo potruditi.

27. avgust - Mlad Mesec u Devici - Mars je ponovo aktivan pod ovim mladim Mesecom i podstiče nas da se povežemo sa svojim strastima. Mars nam takođe može pomoći da pobedimo svoje strahove i da napravimo skok vere u pravcu koji smo želeli. Kad god je energija Marsa jaka, moramo imati na umu da se ponašamo impulsivno ili da dozvolimo da naš temperament nadvlada nas. Sve u svemu, ovaj mlad Mesec deluje malo grubo i može doneti neku posebnu i zabavnu energiju. Možemo da prođemo kroz to, pokušavajući da se setimo poruke Device - verujte sebi, pronađemo svoju nezavisnost i sledite pažljivo svoje ciljeve i ambicije.

Izvor: Sensa