Lavlja kapija je fenomen koji se događa 8. avgusta svake godine, kada vlada magičan niz brojeva 8-8. U numerologiji 8 je moćan broj manifestacije, ispunjenja želja beskonačnosti, broj moći, novca i obilja.

Svake godine od 28. jula do 12. avgusta Lavlja kapija je otvorena sa svojim vrhuncem 8. avgusta. U ovom periodu Sunce je u znaku Lava, zbog čega se ovaj dan naziva Lavlja kapija i svedoci smo kako se zvezda Sirijus približava Zemlji, što se vidi u ravni sa Orionovim pojasom. Ovaj dan se smatra sjajnim za manifestaciju želja, sreću, napredak dobre promene. Ima snažnu energiju koja utiče na život, kako navode astrolozi.

Kako se pripremiti za magičan 8.8. i privući ostavarenje želja tokom Lavlje kapije? Evo šta treba da uradite:

U ovom periodu važno je da budete nežni prema sebi, ali istovremeno i hrabri. Potrebno je da dopustite da neke senke iz prošlosti izađu iz vas. Suočavanje sa istinom može biti teško i bolno, ali je lekovito. Sada je vreme da osvestite koja to osećanja poput besa, ljutnje, zavisti, osuđivanja, nezadovoljstva, sputavaju vaše srce da se otvori za novu ljubav, lepšu sreću.

Kada ih osvestite, zapišite ih, suočite se sa njima na papiru, a onda ih odbaite od sebe, neka ih vetar odnese, daleko od vas i vašeg srca. Isto se može primeniti i za ograničavajuća uverenja kako nešto ne možete, niste spremni, sposobni, kako je uspeh daleko od vas... Ona moraju da nestanu, potrebne su promene!

Ovo je vaše vreme da budete hrabri. Mnogo puta se držimo onoga što više ne služi jer je "udobno". Plašimo smo se da iskočimo iz naših zona komfora jer se često plašimo nepoznatog. Ovo je vreme da preuzmete rizik i zakoračite u nepoznato. Dozvolite da se vaša sudbina odvija bez pokušaja da manipulišete i kontrolišete. Ostanite optimistični, držite oči usredsređene na to gde želite da idete i šta želite da postignete.

Iskoristite ovaj period za energetsko, emotivno i misaono čišćenje. Sve što više ne prija, žulja, blokira i opterećuje odbacite, kako bi sve što je svetlo i dobro imalo dovoljno prostora da ispuni vaš život u celosti.

Izvor: Sensa