Kada pronađete partnera koji vas voli, ispunjeni ste u ljubavi i srećni kao nikada pre, ne treba da se opteretite sumnjama strahovima. Moguće je da ste u prošlosti imali neka negativna iskustva, razočaranja, ali je ovo novi odnos sa novim muškarcem, u kojem ste novi vi.

Kada kod muškarca primetite sledećih 10 znakova, to znači da neće tako lako prestati da vas voli i da želi da ostane zauvek:

1. On vam je apsolutno odan - On je 100% posvećen vama i ovoj vezi. Želi da bude blizu, ne daje vam povode za ljubomoru, već vam pokazuje da mu možete verovati.

2. On vas podržava bez obzira na sve - Uvek vam pruža podršku, radujući se vašim pobedama i uspesima. Kada doživite neuspeh, pokušaće da vam pomogne da se uzdignete i povratite samopouzdanje.

3. Deluje ranjivo - Ne plaši se da otvori srce i pokaže svoje slabosti. On vam priča o svojim osećanjima otvoreno i isto očekuje od vas.

4. Zajedno se razvijate kao pojedinci - Za vreme dok ste bili zajedno, on je postao zreliji i promenio se nabolje. I to se dogodilo ne nužno zato što ste ga terali da se promeni, već zato što je on sam želeo da bude bolji za vas.

5. On želi da budete srećni - Kada donosi velike odluke, razmišlja o tome kako ćete se zbog tih odluka osećati. On uvek pokušava da vas usreći!

6. Brine o vama - On radi stvari za vas koje ne morate ni da tražite. Ne ignoriše vaše potrebe i osećanja, želi da zna kako se osećate i tu je da vas uvek sasluša.

7. Uvek je spreman na kompromis - U slučaju sukoba između vas, uvek pokušava da pronađe kompromis. Ne voli da se svađa, ali kada se svađa dogodi, vas dvoje brzo učite iz svojih grešaka i idete dalje.

8. Poštuje vaše prijatelje i porodicu - Želi da upozna ljud ekoje vi volite i treudi se da olstavi dobar utisak. Uvek se prema vašim dragim ljudima ophodi sa puno poštovanja.

9. Uočava najsitnije detalje - Primećuje sve sitnice koje vas čine srećnim, nakon čega se trudi da ih u vašem životu bude što više. Pamti sve stvari zbog kojih vam srce kuca brže.

10. Daje vam sjajne savete - Kada vam je potreban savet, on je uvek spreman da podeli svoju tačku gledišta, čak iako se suštinski razlikuje od vaše. On ne vrši pritisak da sledite njegov savet, ali vam uvek otvoreno i iskreno kaže svoje mišljenje. Vi to cenite!

Izvor: Sensa