Ukoliko želite pravog muškarca, nekoga ko će stati uz vas, dati vam vetar u leđa, raširiti krila... Ako vam je dosta slabih partnera koji uvek sebe stavljaju na prvo mesto, onih koji žele da gubite, ljubomorni su na vaš uspeh, viču, prenose negativu... Onda vam otkrivamo tajnu - kako da prepoznate pravog muškarca!

"Hoćete li stati iza nje i podržati je, iako upravo u tom trenutku prolazite kroz oluju koja besni u vama?

Hoćete li preuzeti svoj zadatak kao čovek i voditi iako je put blatnjav, trnovit, strm i na momente sumoran?

Hoćete li moći da budete razumljivi i nežni, osećajni i razboriti čak i kada u vama ključa i kada biste želeli da počnete da se migoljite posle svega? Ili ćete dozvoliti emocijama da vode ovu igru, prepustiti se težini tereta i jednostavno odustati?

Pravi muškarac se neće rešiti problema, već će se suočiti sa njim.

Suočiće se sa svim što mu stoji na putu između njega i njegove žene. Takav čovek će učiniti sve što je u njegovoj moći da razreši situaciju za najviše dobro i jednog i drugog, pa čak i ako je tako teška, sabraće svu svoju hrabrost i svoju snagu i poniznost srca i krenuće, iako ne zna. kako će se to završiti za njega. Njegov posao je da zaštiti, da teši, da uzme svoju ženu u naručje i prenese je preko požara, čak i ako zna da će verovatno izgoreti.

Tek kada muškarac fizički doživi ono što žena zaista oseća, između njih se pojavljuje energija prisustva i autentičnosti.

Iz knjige "Ja sam koji volim život", Urban Urbanc

Izvor: sensa