Kada otkrijete svoju životnu svrhu i misiju, otvaraju se mnoga vrata u životu! Vi tada znate koji je vaš put, svesni ste svoje životne staze... Ponekad su potrebni dani da se osamimo, izolujemo u tišini i zavirimo u svoju dušu - da osetimo šta je ono što nas pokreće, čemu težimo...

Na ova pitanja često je teško pronaći odgovor, ali ako pratite znakove i smernice Univerzuma, slušate svoju intuiciju, lako možete otkriti tajne podsvesti.

Ovaj test je vrlo jednostavan. Pogledajte u sliku, ono što prvo vidite, otkriva vašu životnu misiju i pravac vaše sudbine. Pročitajte rešenje i saznajte gde će vas život odvesti:

Vuk

Osećanja koja se javljaju u vašoj duši nisu uzaludna. Vaša misija je da se borite za pravdu i istinu, odnosno da se borite i učestvujete u kreiranju boljeg sveta. Radite stvari koje vas motivišu. Kada se posvetite borbi za pravdu, kada pokažete drugima da vam je stalo, da na njih neko misli, vi stvarate za sebe dobru sudbinu. Ispunjavate svoju misiju, a to je dobrota!

Noć/Mesec

Ako ste prvo primetili Mesec, onda je pravac vaše sudbine, odnosno životna misija - isceljenje. Vrlo ste saosećajni i stalno imate potrebu da brinete o drugima i da ih zaštitite od patnje. Uz ovu misiju vezuju se zanimanja poput lekara, medicinske sestre, terapeuta. Takođe, možda ste osoba čija je životna misija da dajete mudre savete u pravo vreme, da lepim rečima zacelite duhovne rane i pomognete ljudima da pronađu pravi put. Ljudi vas žele u svom životu kao prijatelja i nekoga na koga žele da se oslone. Kada kreirate dobre i kvalitetne odnosee, na dobroj ste stazi sudbine.

Grana drveta/Šuma

Vaša glavna misija i dominantna osobina jeste mudrost. Vrlo ste radoznali, volite da učite i saznajete nove stvari, ne plašite se da izađete iz zone komfora i prevaziđete sve prepreke. Svaki izazov za vas je avantura, novi iskorak ka promeni, lekcija. Imate pozitivan pogled na svet i to je ono što vas zaista izdvaja. Optimizam i hrabrost učiniće da vas život odvede baš tamo gde ste naumili. Za druge predstavljate neizmernu inspiraciju.

Žena

Silueta žene ukazuje da je vaša misija stvaranje, kreativnost... Autentični ste i uvek se trudite da u životu stvorite nešto novo, da stvari promenite nabolje i da pronađete originalna i vredna rešenja. Kroz život se borite i tražite nove puteve. Vaša snaga, maštovitost, kreativnost i intuicija predstavljaju celinu vaše snage koja je zaslužna za povoljnu sudbinu. Takođe volite lepotu i znate da bolji svet možete izgraditi samo na osnovu emocija. Vi ovaj svet zapravo ukrašavate.

Izvor. Sensa