Testovi sa slikama koji nam daju izbor mogu biti posebno zanimljivi, ali i otkriti šta je skriveno u vašoj prošlosti, kao i kojim stazama života ćete koračati ka budućnosti. Ključ je simbol tajne, ali i otvaranja jednog i zatvaranja drugog poglavlja, a svaka boja ključa na slici nosi posebnu simboliku.

Izaberite jedan ključ i saznajte koja vrta će vam se otvoriti u bliskoj budućnosti:

Crveni ključ

Vi ste hrabra i strastvena osoba koja stalno teži nekoj avanturi ili novom uzbuđenju. Moguće je da ste često vođeni impulsivnim emocijama, i da srce uvek predvlada razum. Crvenui ključ može simbolično otvrati vrata ljubavi, što znači da vaša podsvest želi nešto da promeni kada je reč o romantičnom životu. Ako ste usamljeni, ovo može značiti da ćete se aktivirati u pronalasku srodne duše, kao i da se može dogoditi nei važan susret. Zauzeti koji su izabrali ovaj ključ mogu poboljšati odnos sa partnerom i ponovo podstaći bliskost. Ovo je dobar znak emotivnih odnosa, kao i relacije sa porodicom. Ljubav je vaša glavna vodilja u narednom periodu!

Srebrni ključ

Ako ste izabrali ovaj ključ, u bliskoj budućnosti ćete se najviše fokusirati na prosperitet, poslovni uspeh i bogatstvo. U psihologiji srebrna boja označava ravnotežuu i stabilnost. Moguće je da ćete se posvetiti razvoju karijere i materijalnom sticanju, ali da ćete znati kako da iskoristite svoje ideje, znanje i iskustvo. Srebrini ključ simbolično otvara vrata uspeha. Srebro je povezano i sa intuitivnim moćima, pa u procesu napredovanja i razvoja važno je da ne zanemarite unutrašnji glas.

Beli ključ

Bela je simbol čistote, radosti, nove nade. Ukoliko ste izabrali beli ključ, to znači da ćete u narednom periodu raditi na sebi i posvetiti se ličnom razvoju. Izdvojite vreme da sredite svoje msili, pronađete unutrašnji mir. Na ovom putu je važno da otpustite prošlost, kao i da se oslobodite straha od neizvesne budućnosti. Beli ključ u vašim rukama otvara vrata samospoznaje i donosi vam nove uvide koji vode direktno do sreće.

Izvor: Sensa