Vaša srodna duša će se pojaviti onda kada budete spremni za taj susret. Mnogi nakoin niza romantičnih promašaja odustaju, obećavaju sebi da više neće verovati, kaju se, ali prava ljubav postoji i u nju nikada ne smete gubiti veru.

Srodna duša je neko ko donosi bezuslovnu ljubav, osoba koja će vam otkriti nove dimenzije ljubavi i pokazati vam kako izgleda kada se sa nekim spojite u jedno.

Kada je vaša srodna duša veoma blizu, vaša intuicija i srce osećaju njenu energiju i daju vam sledeće signale:

1. Snovi postaju živopisni i romantični - Moguće je da ćete odjednom početi da sanjate živopisno, da te snove doživljavate kao stvarnost i da će oni najpre biti romantični.

2. Ispunjavaju vas pozitivne emocije - Osećate se živo, radosno, živahno i inspirisano. Ove emocije su neka vrsta unutrašnje svetlosti koja izlazi iz vas i privlači drugu osobu.

3. Odjednom želite da napredujete - Ukoliko se posvećujete sebi , svojim željama, potrebama, razvijate se na mnogim poljima, to je znak da se srodna duša približava. Vi se usavršavate, ali u isto vreme napreduje i vaš budući izabranik. U ovoj fazi, oboje idete jedno prema drugom.

4. Imate jasnu viziju partnera koji vam je potreban - Sigurno imate u glavi nacrtanu viziju i sliku idealne veze. Međutim, ponekad ono što vam treba nije ono što ste zamislili u svojoj glavi. Na primer, možete imati sliku partnera atletske građe sa plavom kosom i zelenim očima, druželjubiv, pažljiv i ljubitelj životinja. Ali srž onoga što vam je zaista potrebno može imati drugačiji naglasak, na primer, uspeh, empatija, ljubaznost, zdrav način života.

5. Čini se da ljubav u svim svojim manifestacijama i oblicima lebdi oko vas - Gde god da krenete, primećujete signale ljubavi, čujete romantičnu muziku, parove koji se drže za ruke, osećate ljubav u vazduhu. U početku, ovo vas iznenađuje i možda malo zbunjuje, ali ovo su sve signali da ljubav stiže u vaš život. Ona vas priprema za njen veličanstveni dolazak.

6. Otvarate se svemu što vam život nudi - Spremni ste za promene, ne plašite se da zakoračite u nepoznato. Lakše napuštate svoju zonu komfora nego ranije.

7. Razmišljate o lekcijama koje ste naučili iz bivših veza - Prestali ste da patite za bivšim partneerima, sada isključivo posmatrate ova iskustva kao bogate lekcije iz kojih možete izvući dobre zaključke. Zatvorili ste vrata za juče i spremni ste da živite za danas.

8. Imate obilje pozitivne energije - Vaši nivoi energije rastu i stalno osećate pozitivne unutrašnje vibracije koje vas podstiču da budete aktivniji. Ujutru se budite neobično veseli i odlično raspoloženi. Osećate sreću bez nekog posebnog razloga - ovo je znak lepe promene...

Izvor: Sensa