Da li želite da pronađete svoju pravu ljubav? Kako taj trenutak prepoznati? Iako mislite da će to biti osoba koju ste vizualizovali, vaš životni partner biće osoba koju niste očekivali da ćete videti u ovoj ulozi. On ili ona će doći u vaš život u trenutku kada su vam najpotrebniji, a taj dolazak promeniće apsolutno sve.

Ukoliko ste bili ili ste trenutno u toksičnoj vez, u odnosu koji vam donosi nezdovoljstvo, bol i razočaranja, vaša srodna duša učiniće nešto potpuno drugačije. To neće biti osoba koja će vas opčiniti, pa slomiti srce i napustiti. To je neko ko će vas zaista ceniti i podsetiti vas koliko ste neverovatni i divni.

Jednom kada pronađete svoju srodnu dušu, možete se pojaviti pred svetom u svom pravom obliku. Više nećete morati da se krijete pod maskama i da budete u lažnim vezama pod iluzijama ljubavi, ili da odustajete od svojih nada i želja zarad nekog drugog. Umesto da brinete o tome kako će se stvari odvijati, sigurno ćete znati da će ta osoba proći sa vama kroz sve poteškoće u životu koje vam se nađu.

Osećaj nesigurnosti zameniće tihi mir i spokoj. Ne morate da čekate da on ili ona odgovori na vaše poruke ili pozive. U ovom odnosu nećete se igrati igrica, uloga i teškoća. To neće biti osoba koja će vas držati toplo-hladno, niti neko kome ćete morati da izvlačite emocije iz duše. Sve će biti kako treba, a zajedno ćete se truditi da podignete odnos na viši nivo.

Svaka ćelija vašeg tela znaće da je to ljubav, da je to istina, da je to osoba koju ste čekali. Sa ovom osobom neće biti toksičnih svađa, nesporazume i teškoća, a svako razmirica može se rešiti rzgovorom. Vaša srodna duša će biti osoba sa kojom ćete komunicirati otvoreno, jasno i iskreno. Neko čije reči pomažu i leče, a rešenja se pronađu lako.

Kada pronađete svoju srodnu dušu, svi prethodni pojmovi veza će se ugasiti. Sada ćete videti stvari onakve kakve zaista jesu, a ne da se vodite onim što se ranije smatralo "prihvatljivim". Više nećete morati da ulažete toliko truda da biste zadovoljili svoju drugu osobu. Odmah će vam dati do znanja koliko mu značite. Ni sami više nećete prepoznati osobu koja ste postali (u dobrom smislu te reči). Sreća može sve nas promeniti na bolje.

Ova osoba će moći da pogleda direktno u vašu dušu. Vaša sreća i sreća vašeg partnera sada dolaze do izražaja, a vaši životi postaju jedan. Izgradnja odnosa sa osobom sa kojom ste predodređeni da živite do kraja života je zaista neverovatna stvar. Nećete morati da se menjate, a vaš partner to od vas neće tražiti. Voleće vas potpuno onako kakvi jeste, u pravoj vašoj prirodi. Možete slobodno postati ono što vam je suđeno da postanete kada uđete u to i kako god želite.

Ova osoba će verovati u vas i u vaše neograničene sposobnosti. Uz to ćete se osećati bolje nego što ste se ikada osećali i ništa vam drugo neće biti važno. Vaš partner je trenutno negde tamo, čeka da se srce otvori i da budete spremni za pravu osobu. Kada budete spremni, Univerzum će pravu osobu dovesti u vaš život. Glavna stvar je da ne odustajete, jer ste već na putu ka sreći. Verujte u ljubav i ona će se dogoditi!

Izvor: Sensa