Energetske vibracije u nama i oko nas utiču na naše raspoloženje, sreću i stanje mira. Postoje razni faktoi koji svakodnevno mogu sniziti naše vibracije i učiniti da se osećamo loše, ali postoje načini koji vam mogu pomoći da poboljšate energiju i zaštitite se od negativnosti.

Za početak, upoznajte se sa tim šta vam govore telo, um i srce. Prihvatite negativna osećanja - u redu je da se ponekad osećate negativno. Problem se javlja kada ova osećanja postanu pravilo ili kada se zadržavaju malo duže nego što se očekivalo.

Kada se taj trenutak pojavi, evo nekoliko vrlo brzih i jednostavnih načina da pojačate vibraciju za manje od 60 sekundi:


1. Slušajte svoju omiljenu muziku

Muzika koja vas želi naterati da plešete ili pevate može trenutno da podigne vaše vibracije. Odvojite vreme da napravite plejlistu pesama koje volite i koja će vam pomoći u danima kada vam je potrebna motivacija i ohrabrenje. Pokušajte da izaberete pesme zbog kojih želite da se krećete ili pevate, jer one mogu da budu najmoćnije sredstvo za podizanju vibracija.

2 . Pogledajte zabavan video

Smeh vam može trenutno podići vibraciju i pomoći da se oslobodite loše energija. Na Internetu možete pogledati toliko smešnih klipova, pa pregledajte par i pronađite neke koji mogu da vas nasmeju.

3. Unesite svež vazduh

Doza svežeg vazduha može učiniti čuda za vašu dušu i može vam pomoći da trenutno podignete vibraciju. Kratko prošetajte ili jednostavno izađite napolje i osetite povetarac na licu i telu. Udahnite 4-5 puta duboko, pa izdahnite i opustite se dok se vibracije podižu.

4. Učinite nešto lepo za nekog drugog

Ponekad je najbolji način da se bolje osećate ako pomognete nekome da se on oseća bolje. To ne mora biti neki veliki čin, čak i nešto tako malo kao što je osmeh, zagrljaj ili slanje lepe poruke prijatelju može uvelike pomoći u podizanju raspoloženja.

5. Napravite listu zahvalnosti

Zahvalnost je definitivno jedan od najbržih i najboljih načina za podizanje vibracija. Jednostavno odvojite minut da razmislite o svim stvarima zbog kojih se osećate zahvalno u svom životu. Zahvalite se na jednostavnim stvarima, poput ukusnog obroka, lepog dana ili podrške prijatelja. Ako svoju svest upoznate sa svim onim zbog čega se osećate zahvalnim, to može povećati vašu energiju i pomoći vam da se usredsredite na pozitivno.


Izvor: Sensa