Znakovi ljubavi ponekad nisu toliko očigledni, ali ih mi ne primećujemo. Naše srce često očajava i traga za nečim, ne shvatajući da se neposredno pored nas događa magija na koju treba obratiti pažnju. Ponekad ljudi nemaju hrabrosti da drugoj osobi pokažu simpatije, ali neki mali signali mogu sve razotktiti.

Evo koji znakovi pokazuju da je neko tajno zaljubljen u vas:

1. On sve pamti - Ukoliko muškarac pamti bukvalno svaku sitnicu iz vašeg poznanstva i stvari koje ste mu pričali - na prime ro vašem ljubimcu, prijateljima, starim hobijima... To je znak da pokazuje interesovanje za vas i da uživa u vašim razgovorima.

2. Stalno gleda u vas - Kada pogledate u njega i u većini slučajeva uhvatite njegov pogled ka vama, moguće je da postoje simpatije. Takođe, istraživanja su pokazala da gledanje u oči tokom romantičnog sastanka pokazuje da osoba ima naklonost prema vama.

3. Promena raspoloženja - Moguće je da je u jendom trenutku pričljiv i optimističan, ali u drugom je tih i dodsutan. To može biti znak da želi od vas da sakrije prava osećanja.

4. Trudi se da vas oraspoloži - Kada imate loš danili ste nervozni, uvek želi da vas sasluša, da vam savet, podsrži i uteši. Kada naiđu tamni oblaci, pokušaće uvek da vas nasmeje.

5. Podržava vas u vašim ambicijama - Daje vam snažnu podršku da ostvarite ono što želite, motiviše vas i stalno podseća koliko možete.

6. Ne priča o drugim simpatijama - Kada je zaljubljen u vas, neće govoriti o drugim ženama ili devojkama pred vama. Uglavnom će izbegavati temu ljubavnih veza.

7. Upoznaje vas sa prijateljima i porodicom - Na ovaj načinpokazuje da ste osoba do koje mu je posebno stalo.

8. Želi da zna o vama više - Ukoliko pokazuje interesovanje za vaš život, želje, ambicije, vrednosti i interesovanja, to znači da mu se dopadate i da želi više da otkrije o vama.

9. Želi da vas dodirne - Dodir ruke, zagrljaj ili dodirivanje kose, sve ovo mogu biti znakovi romantičnih osećanja.

10. Razgovara sa vama otvoreno o stvarima iz ličnog života - Njegova iskrneost i otvorenost pokazuju d aima poverenja u vas i da mu znači vaše mišljenje.

Izvor: Sensa