Testovi zasnovani na optičkim iluzijama su izuzetno popularni u današnje vreme. Korisnici Interneta ih vole, a takođe ih koriste i psiholozi u svojim analizama.

Veoma je važno da obratite pažnju na prvu sliku koju ste uočili, ona krije vašu ključnu osobinu i vaš skriveni karakter.

Pročitajte još:

Uradite Frojdov TEST ličnosti od samo 8 pitanja: otkriva pravu istinu o vama

Najprecizniji japanski TEST ličnosti: kocka u pustinji otkriva kakva je zaista vaša duša

Praktičan test: proverite da li su vam čakre otvorene

Ako ste videli krokodila...

To znači da ste najverovatnije osoba koja je u stanju da sagleda "širu sliku" stvari, ali zati oma jednu veliku manu - promiču vam "sitnice koje život znače".

Dešava svam se da neke "obične" radnje kao što je šetnja u prirodi, na čistom vazduhu, uzimate zdravo za gotovo, jer ne vidite koliko su bitne kad postoje mnogo "krupnije "stvari i veći ciljevi na koje možete da se usredsredite.

Verovatno ste vrlo praktična osoba i ne rizikujete mnogo. S jedne strane to nije loša osobina, ali s druge, propuštate mnogo toga u životu jer ne ostavljate prostora za nova iskustva.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

Ako ste videli čamac...

Ovo prvenstveno znači da imate dobro oko za detalje i da se retko dešava da vam nešto promakne u životu.

Ljudi u vašem okruženju vas opisuju kao jedinstvenu, neobičnu i kreativnu osobu. Ipak, vaša mana jeste što ste previše zaokupljeni detaljima, pa često ne uspevate da sagledate problem u celini.

Ovo posebno dolazi do izražaja u "običnim" životnim situacijama, gle je neophodno da razmišlajte korak unapred.

Ako se bavite umetnošću ili studirate, povedite računa o tome, može se desiti da se "upetljate" u neki segment projekta, a da zaboravite da završite zadatak u celini.

Izvor: Mondo