Svako od nas ponekad na životnom putovanju propusti važan putokaz, a onda krenemo dužom i trnovitiom stazom ka svojim ciljevima.

Ako na vreme primetite da ste na lošem putu, nikada nije kasno da promenite pravac i lakše dođete do ostvarenja želja.

Pročitajte još:

11 ČAROBNIH STVARI KOJE ĆE SE DOGODITI KADA POČNETE DA VERUJETE UNIVERZUMU: Ovo je znak da će sve biti dobro

OSOBE SA AUROM U BOJAMA DUGE SU POSEBNI, INTUITIVNI I PRATI IH SREĆA: 4 znaka koja otkrivaju da li ste vi jedna od njih

NE OKREĆITE UNIVERZUMU LEĐA, SAMO MU VERUJTE: Evo kada će se vaši snovi ostvariti

Evo koji znakovi kosmosa upozoravaju da ste na lošem putu:

1. Male nezgode

Ako se često, na primer, udarite u lakat ili mali nožni prst ili se sapletnete.... To je znak da treba zastati i razmisliti da li jurimo u pogrešnom pravcu. Ako se povredite, to je upozorenje da ne obraćate pažnju na svoju intuiciju ili ne vidite istinu u situaciji.

2. Često azboravljate

Ako neprestano zaboravljate ili gubite stvari, to je možda znak da se morate fokusiratina sadašnjost pre nego što nastavite, jer ste izgubili kontakt sa sobom. Takođe, ovo simboliše da u životu morate biti svesni šta zaista želite, a šta ne želite.

3. Stalno kašnjenje

Ako stalno negde kasnite ili odlažete obaveze, to je znak da morate postati pažljiviji, organizovaniji i u svesniji trenutne životne situacije.

4. Nered u domu, nered u duši

Ako se u vašem domu stalno gomila nered, ma koliko god se trudili da sve bude uredno, moguće je da i u vašem srcu vlada emotivni haos. Ovo je znak da morate otpustiti prošlost i stare traume. Podsvest vam na ovaj način pokazuje da ste neke negativne emocije duboko potisnuli u sebi i da ih se morate osloboditi. Nered u kuhinji trebalo bi da bude znak problema sa primanjem i davanjem ljubavi, dok je nered u spavaćoj sobi znak problema u vezama i intimnosti.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

OVAKO KOSMOS UPOZORAVA DA STE NA LOŠEM PUTU: 10 znakova da je vreme za hitnu promenu
Foto: Shutterstock kosmos-put-sreca-zelje-snovi-upozorenje2

5. Razbijanje stvari

Da li vam često stavri ispadaju iz ruku? Da li vam se događa da razbijete bar jednom u nedelji neku stvar u svom domu? Ovo može biti znak da ste na pogrešnom putu i da vas u ostavrenju uspeha sabotiraju destruktivne misli.

6. Bolest

Bolest nije kazna, već znakd a nešto treba da promenite. Kada dođe do bilo kojeg oblika oboljenja, vreme je da se zapitate - Šta je to što radim pogrešno?
Usporite i razmislite šta je istina u vašem životu, a šta nije. Bolest je poziv na hitne promene.

7. Izbegavate razgovor

Da li postoje teme o kojiam izbegavate da razgovarate ili situacije o kojima nikako ne želite da razmišljate? Obično se ovo stanje javlja kada nam je teškod a se suočimo sa istinom. Prevladajte svoj strah, suočite se sa njim i odmah ćete osetiti olakšanje.

8. Stres i anksioznost

Stres je takođe poziv na promene. Razmislite šta sve uzrokuje stres i anksioznost i pokušajte da ih se kroz trening uma i duše zauve oslobodite.

9. Nedovršene stavri

Da li iamte projekte koji su vas na početku rada inspirisali, a onda ste ih ostavili nedovršenim? Ako često stavri ne završite do kraja, to je jasan znak da ste van ravnoteže, nemate dovoljno samopouzdanja ili vaše ideje nisu sasvim na mestu.

10. Osećaj dosade

Ako vam je često dosadno i osećate se bezvoljno, ovo je znak da ne živite svoj potencijal. Život je pun mogućnosti i prilika, tako da nema razloga da vam bude dosadno. Ako ste zaglavili u svojoj zoni komfora i život stavite na čekanje, vreme je da ustanete i učinite nešto novo.

Svemir nam sve vreme daje znakove i trudi se da vas vodi pravim putem. Sledite nagoveštaje i svoju intuiciju i budite otvoreni za široku paletu opcija. Ako ne razumete svrhu situacije, zamolite svemir da vam da jasan signal o tome šta radite pogrešno i poslušajte ga.

Izvor: Lovesensa