Poznato je da svako od nas na rođenju dobija određene urođenje moći i talente, a koliko ćemo ih iskoristiti zavisi od našeg truda i posvećenosti njihovom razvoju. Važno je da osvestimo da svako od nas u sebi ima poseban skriveni talenat, a onda ga pronaći , probuditi i iskoristiti na najbolji mogući način.

Ovaj zaniljiv test sa slonovima na osnovu vaše percepcije otkriva koji su vaši urođeni talenti. Izaberite jednog slona sa slike i pročitajte šta govori o vašim sposobnostima i darovima koje ste dobili na rođenju:

Slon 1 - Vaši darovi koje ste dobili na rođenju su empatija, ljubaznost i srce puno ljubavi. Znate kako da utešite druge ljude, pružite im podršku i pokažete im da još uvek postoji neko kome je stalo do njih. Ovo su osobe koje su često omiljeni prijatelji, a od posla im najviše odgovaraju sttruke poput bavljenja humanitarnim radom ili kao medicinski radnik. Vaš dar koji ste dobili svakako je ljubav koju širite, ona vas održava, podstiče da rastete, i zbog toga je nikada nemoje sputavati. Ne dopustite da toksično okruženje ograniči vaše divno i toplo srce.

Slon 2 - Odlučnost i svrsishodnost su vaše snage. Možete postići šta god želite, jer imate snažnu volju i aktivnu prirodu. Ako donesete odluku, preduzimate akciju i ne odustajete od postizanja svog cilja. Vi ste osoba koja će zaista ostvariti svoje snove zahvaljujući navedenim darovima. Za vas neuspeh ne psotoji, vi ustajete, dižete se iz pepela i razvijate se kao feniks. Znate kako da se izdignete kada doživite poraz, i nikada ne odustajete pred preprekama. Za vas su one samo jedan izazov u nizu koji će vas učiniti snažnijim.

Slon 3 - Psihička snaga. Imate magične urođene sposobnosti, a vaš najveći dar koji ste dobili na rođenju jeste snažna intuicija. Kako razvijate svoj dar, možete naučiti da vladate okolnostima, odnosima, a možda i ljudima. Imate izoštreno šesto čulo koje vam pomaže da donesete dobre odluke i ne skrenete sa puta, ali morate ga stalno jačati i razvijati. Kod ovih osoba unutrašnji glas je zvezda vodilja. Ukoliko još uvek kod sebe ne vidite do te mere razvijenu intuiciju, pokušajte da je postaknete i iskoristite za samoostvarenje.

Slon 4 - Znate kako da povećate svoj materijalni status. Vaši urođeni darovi su veština upravljanja i osećaj za finansijsku stabilnost i obilje. Imate brz um, dobru reakciju, znate kako da rizikujete i pobedite. Ako ste izabrali ovog slona, imate liderske sklonosti i možete se posvetiti razvoju svog biznisa, ili osmisliti neke ideje i načine da zaradite i umnožite novac. Imate smisao za to! Kako biste iskoristili tu svoju sposobnost, potrebno je da izađete iz zone komfora.

Izvor: Sensa