Pshološki testovi sa slikama, crtežima i optičkim iluzijama mogu biti vrlo zabavni, ali takođe mogu otkriti i nešto više o vašoj podsvesti i karakteru. Jedino pravilo ovog testa jeste da pogledate sliku i izaberete onaj pojam koji vam je prvi zapao za oko, odnosno onaj koji ste odmah primetili bez puno razmišljanja. Za izbor je potrebno manje od 5 sekundi. Pročitajte rezultate:

Crtež 3 - Suočeni ste sa dilemom i pod stresom ste zbog dvosmislenosti. Trneutno se nalazite u vrlo neizvesnoj situaciji. Ne odlažite stvari za drugi put, sada je trenutak da donesete odluku, a u tome vam može pomoći vaša intuicija. Slušajte šta vam poručuje unutrašnji glas.

Crtež 6 - Glavni problem zašto vam nešto ne ide za rukom jeste što ne znate svoje želje, ne znate kakav život želite da živite. Neko drugi i njihove želje su vodeće na listi vaših prioriteta. Morate da volite sebe i da ispunjavate svoje snove. Ne možete pomoći drugima ako prvo ne pomognete sebi.

Crtež 2 - Ako ste odabrali mrežu isprekidanih linija, očigledno ste na ivici rastanka ili u svađi. Ovo je znak loše komunikacije i konflikata. Sačekajte da se situacija smiri i ne donosite ishrene zaključke. Važno je da pronađete unutrašnji mir, ali i da ne krivite drugu stranu zbog svojih grešaka.

Crtež 5 - Karakteristični vrtlozi, zabuna. Ne možete se ostvariti na kreativan način, u sukobljenim ste osećanjima. Morate zaviriti duboko ispod površine u svoju dušu i ni u kom slučaju ne odustajte od ciljeva. "Ništa nije nemoguće." Zapamtite ovo.

Pojam 1 - Ako ste odabrali kvadrate, onda živite u prošlosti. Vaš glavni izvor energije su lepe uspomene, a to nije baš najsajnije. Morate naučiti da se fokusirate na sadašnjost. Živite ovde i sada, tada ćete osetiti istinsku radost.

Crtež 4 - Veoma ste umorni, posao ne donosi nekadašnju radost. Morate predahnuti, dobro se odmoriti i opustiti. Iskoristite dane pred vama da se prizemljite i počnete uživati u svemu što radite.

Izvor: Sensa