Uglavnom se leptirići u stomaku pripisuju "hemiji", ali ljubavu celosti nemoguće je opisati samo kao hemijsku reakciju ili igru hormona.

Ljubav je čarobno osećanje koje prevazilazi instikte, pravila i usađena uverenja. Ljubav je za svakog od nas posebna, autantična luka u kojoj želimo da pristanemo i uživamo u horizontu najlepših osećanja.

Pročitajte još:

Japanski test ličnosti otkriva puno o vama: odgovorite na pitanja i saznajte koje tajne krije vaša podsvest

Uradite zanimljiv japanski TEST ličnosti od samo 4 pitanja: otkriva puno o vašem ljubavnom životu

Ipak, često nimo sveni šta je to što očekujemo od ljubavi i kakvog partnera želimo, kakve su naše namere, potrebe i šta je ono što nas najviše na romantičnom planu ispunjava.

Ovaj jednostavnitestličnosti sa optičkom iluzijom na brz i la način otkriva šta je to što vas najviše privlači kod partnera, kao i koje su vaše slabosti i prednosti u ljubavnimodnosima.

Sve što treba da uradite jeste da pažljivo pogledate sliku i ono što vam je prvo privuklo pažnju može otkriti nešto novo i zanimljivo o vašem ljubavnom životu.

Da li ste prvo videli ženu sa maskom, par, prazan čamac, čoveka koji rukovodi lađom...

Pročitajte rešenja!

Ako ste prvo videli ženu sa maskom...

U ljubavi vas najviše prijavi nešto tajanstveno, odnosno sam početak odnosa i potraga za savršenim partnerom. Najveće zadovoljstvo donosi vam igra zavođenja, upoznavanje, prvi dani i meseci zabavljanja, romantične igre.... Strastvene varnice i leptirići u stomaku presudni su za vašu ljubavnu sreću.

Vaša slabost u ljubavi je to što imate osećaj da vam nešto nedostaje kada odnos sa partnerom prevaziđe početnu fazu i postane miran i stabilan. Prvi dani romantične ljubavi su predivni i zagrejaće srce, ali morate shvatiti da je ljubav puno više od zavođenja i početnih romantičnih igrica.

Ako na slici prvo vidite par...

Za vas je najvažnija stvar u ljubavi osećaj sigurnosti. Vi ne želite ljubavne igrice, rasprave i turbulentan odnos. Savršena veza za vas je ona harmonična, mirna, odana, puna ljubavi. Ukoliko upoznate ovakvu osobu, spremni ste sa njom da provedete ceo svoj život. Sigurnost je sjajna, ali vaša slabost je što se lako povlačite kada se pojave izazaovi. U svakom ljubavnom odnosu moguće jeda povremeno bliskost opadne, a komunikacija bude lošija. Umesto da bežite od problema, pokušajte zajendo sa partnerom da prevaziđete ove prepreke i ponovo uplovite u mirnu luku.

Ako ste prvo videli prazan čamac...

U ljubavi vas najviše privlači ulazak u nešto nepoznato. Za mnoge ljude promene i ulzak u nešto nepoznato predstavljaju strašan trenutak, ali vama to donosi živost uzbuđenje. Volite d ase prepustite nepoznatim avanturama i tako podstaknete srce da jače kuca. Duh avanture je ono što vas održava u životu. Vaša slabost je strah od vezivaja i to što se ne zagledate u ljudsku dušu. Svaki čovek je kao otvorena knjiga, potrebno je da pređete više stranica kako biste ga razumeli i upoznali. Umesto što težite avanturama, pokušajte nekoga dublje da upoznate. Možda tako sretnete i svoju pravu srodnu dušu.

Ako ste videli čoveka koji rukovodi lađom...

Ako ste u daljini primetili čoveka koji rukovodi lađom, onda se neprestano borite protiv strahova i nesigurnosti. Kada se sretnete sa nekim, na trenutak zaboravite na svoje slabosti, ali kada se pojave životni izazovi lako gubite samopouzdanje i hrabrost. Važno je da osvestite da vam niko ne može doneti pravu ljubav, ako ne razvijate ljubav prema sebi. Ljubav čini da budete odvažni prema životu, a svakodnevni rad na sebi doneće vam sreću i napredak.

Izvor: Lovesensa