Da li ste kao dete uživali da slušate bajke i zaronite u taj neizmeran svet mašte i ljubavi? Sigurni smo da ste i vi imali omiljenu princezu ili lika iz bajke, a ovaj test vam baš na osnovu tog izbora može otkriti nešto o vama i vašem životu.

Pročitajte prvo spisak opcija likova iz bajke, izaberite omiljenog lika i pročitajte rešenje. Ukoliko ne možete da se odlučite između dva lika, pročitajte rešenje za jednog i drugog, i sigurno ćete pronaći pravu kombinaciju o sebi.

Koji je vaš omiljei lik?

1. Uspavana lepotica
2. Crvenkapa
3. Pepeljuga
4. Lepotica (bajka Lepotica i zver)
5. Ružno pače
6. Mala sirena

Rešenja:

1. Uspavana lepotica

Niste osvetoljubivi i nikada se ne svetite drugim ljudima, već ostavljate karmi i sudbini da urade svoje. Verujete u sudbinu. Skloni ste da razmišljate pozitivno, a u vašem krugu prijatelja potrebni su vam ljudi na koje se moete oslobniti i koji će vam dati vetar u leđa. U ljubavi nikada ne gubite svoju individualnost i nezavisnost, ali zbog želje da što bolje upoznate partnera, počinjete da se interesujete za stvari koje njega privlače. Ipak, tu ne smete da zalutate, jer najbolje rezultate u životu ostvarujete kada ste verni svom srcu i svojoj prirodi.

2. Crvenkapa

Ako ste najviše naklonjeni ovom liku iz bajke, onda ste u srcu pravi avanturista. Samo neprestana potraga za novim avanturama čini vaš život svetlim i bogatim. Skloni ste riziku i ne trudite se da unapred izračunate posledice svojih postupaka. Međutim, sudbina vam je naklonjena, pa su vaše nade često opravdane. Više volite da delujete slušajući glas intuicije, a ne glas razuma. Vaša spontanost i iskrenost neprestano privlače druge koji žele bolje da vas upoznaju. U ljubavi ste privlačni, ali se plašite vezivanja.

3. Pepeljuga

Često ste samokritični, što vuče korene iz detinjstva i odnosa sa roditeljima ili drugim autoritetima.Perfekcionista ste i verujete da se sve u životu mora zaslužiti. Ipak, na jedno zaboravljajte, vi zaista zaslužejete iskrenu i veliku ljubav. Vi ste dobra i empatična osoba koja se trudi svima da pomogne, ai zbog toga često zaboravljajte na svoje potrebe i tako sputavate vlastitu sreću. Vaša istrajnost i naporan rad zaslužuju poštovanje, a za harmoniju vam nedostaje par sitnica - malo manje samokritike, malo više samopouzdanja - i život će biti obojen novim nijasnama. Jednom kada steknete samopouzdanje, to će biti isti onaj osećaj kada je Pepeljuga obukla predivnu haljinu i obula staklene cipele. Bićete spremni, kao magičnim štapićem, da od svog života stvorite najlepšu čaroliju.