Zašto neko prvo primeti detalj, neko boju, a neko treći oblike na slici? Način na koji vidimo ono što nam je pred očima, kao i stvari koje nas okružuju, dosta govori o našoj ličnosti.

Testovi zasnovani na ličnom doživljaju ilustracija i slika, kao i optičkim iluzijama, jesu laki, brzi i prilično precizni. To je jedan od razloga zbog čega su toliko popularni u poslednje vreme, posebno na društvenim mrežama. Osim što vežbaju naše mentalne sposobnosti i vid, ovakvi testovi su vrlo zabavni!

Pročitajte još:

TEST koji otkriva tajne budućnosti: izbarite jednu stazu i saznajte šta vam tok života donosi

ŠTA PRVO VIDITE NA SLICI - PSA ILI LICE: Test otkriva puno o vašem karakteru i budućnosti

Uradite TEST od 10 pitanja: kada vas u životu očekuje prvo bogatstvo

Ono što vam je prvo privuklo pažnju govori nešto o vama...

Pogledajte sliku - koju boju ste prvo uočili na slici? Koji ton po vama dominira?

Kliknite na boju koja vam privlači najvipše pažnje i pročitajte rezultat!

Tamnoplava

Žuto-zelena 

Tirkizna

PageBreak

Tamnoplava

Vi ste perfekcionista, volite sve da analizirate i vrlo ste dobri u tome. Nikada ne donosite odluke brzopleto, a da niste prethodno sve faktore uzeli u obzir. prijatelje birate pažljivo, tek kada se ispostavi da su svojim postupcima zaslužili vašu odanost.

Romantika vam nije jača strana, što ne znači da ste lišeni emocija. Samo ih ne stavljate na prvo mesto. Estetika vam je veoma važna u svemu, pa tako i u odabiru partnera.

PageBreak

Žuto-zelena

"Lako ćemo" je vaš moto. Vi ste opuštena osoba koja na trpi pritisak i ne stresirate se bez razloga. Lako se prilagođavate svakoj situaciji jer uvek gledate "širu sliku".

To što prihvatate ljude sa svim njihovim manama i vrlinama, ne znači da ih ne vidite realno. U ljubavi ste lišeni ljubomore i sujete, ali zabog tog ležernog stava često "nastradate".

PageBreak

Tirkizna

Vi u svemu vidite umetnost. Kreativni ste i maštoviti, a krasi vas i radoznao um. Uvek ste u potrazi za novim avanturama, uživate u otkrivanju novih stvari, bilo da je reč o jelima koje nikada niste probali ili zemljama koje nikad niste posetili.

Rizik vas privlači, zbog čega niste idealan partner za one koji žele stabilnu vezu. Lako se zaljubljujete, ali isto tako se i brzo "ohladite".