Kako posmatrate stvari oko sebe, okolnosti, svoje okruženje, prirodu i životnesituacije - sve ovo može otkriti puno o vama, vašoj duši i karakteru. Stvari na koje se fokusirate i način percepcije značajno učestvuje u tome kakva ste osoba.

Testovi sa optičkim iluzijama nisu samo zabavni, već mogu odrediti na koji način posmatrate i šta vam prvo privlači pažnju - da li ste osob akoja vidi celu sliku ili se fokusira na detalje.

Pročitajte još:

Najprecizniji japanski TEST ličnosti: kocka u pustinji otkriva kakva je zaista vaša duša

Praktičan test: proverite da li su vam čakre otvorene

Pravila ovog testa su sledeća:

1. Pogledajte ovu sliku i u nekoliko sekundi izbrojte koliko konja na slici vidite. Neka to bude brojanje na prvi pogled.

2. Zatim proverite svoje rezultate i otkrijte nešto novo o svojoj ličnosti.

Koliko konja vidite na slici?

Rešenja

Od 1 do 4

Vi ste osoba koja posmatra sliku sveta u celosti. Sve stvari vidite kao složene i neraskidivo povezane. Ovaj način posmatranja sa sobom nosi dobre i loše strane. Loša stvar je što ste brzopleti, žurite pri donošenju odluka koje s ena kraju pokažu kao pogrešne. Često propustite važne detalje i shvatate situaciju površno.

Dobra strana je što u situacijama koje zahtevaju brza rešenja vi odmah reagujete. Imate razrađen mali plan u glavi pre nego što drugi uopšte pomisle kako će rešiti određenu situaciju.

Nastavite svakodnevno da radite na sebi. Sačuvajte svoju brzinu, ali vežbajte da budete strpljivi i istrajni. Zagrebite uvek malo ispod površine, je rbaš možda tu je skriven ključ rešenja.

PageBreak

TEST - Koliko konja vidite na slici: Otkriva veliku tajnu vaše ličnosti
Foto: Printscreen test-koliko-konja-vidite-na-slici-licnost

Od 5 do 10

Vi ste osoba koja ne pridaje značaj stvarima za koje smatra da nisu vredne njihove pažnje, ali maksimalno se fokusira na ono što smatra zaista važnim i što je definiše. Odluke donosite na racionalan i razuman način - um je vaš vođa, što je definitivno veliki plus.

Uradićete sve kako biste ostvarili svoje ciljeve, ali ste skloni perfekcionizmu i žertvi kada je reč o uspehu. Ovo je prostor na kjem možete da radite. Ne budite previše samokritični i ne posmatrajte neispunjene planbove kao propast sveta, već se nakon svakog izazova ohrabrite i nastavite dalje.

U stalnom ste kretabnju, ne zaustavljate se na putu ka uspehu i ne trošite ni minut na stavri koje vas ne približavaju konačnom cilju. Teško podnosite neuspeh, a ego je vaša glavna blokada. napravite pauzu, budite nežniji prema sebi i podsetite se koliko je zapravo samo lepo živeti.

11 i više konja

Veoma ste pronicljivi i pažljivi. Vrlo ste odgovorni i primećujete detalje, čak i one stavri koje su drugima neprimetne. Odličan ste lider i vođa tima i možete ostvaruiti dobar uspeh na vodećim pozicijama.

Posvećeni ste poslu koji radite i uvek odgovarate na date rokove, ali i vaša najveća slabost je perfekcionizam - kako u poslu i ljubavi. I kada je sve dobro, vaša odgovor je - "Sigurno može još bolje."

To je senka koja vas proganja i ne dopušta vam da uživate u trenutku i radujete se malim stavrima koje su blago života. Vežbajte zahvalnost kako biste pronašli mir.

Izvor: Lovesensa