Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TEST - IZABERITE 1 LEPTIRA SA SLIKE: Pročitajte važnu poruku koju vam šalje vaša INTUICIJA

Izaberite leptira sa slike koji vam se najviše dopada i pročitajte poruku koju vam šalje intuicija!

  Izvor: Foto: Pinterest/Printscreen

U drevnoj mitologiji leptir se tumačio kao simbol ljudske duše, a danas simbolizuje pozitivnu transformaciju, novo rođenje i sreću.

Ovaj zanimljiv testmože otkriti šta vam je skriveno u duši, na osnovu vaše percepcije, odabranih boja leptira i šta je to što nas u životu motiviše, a šta nas ograničava. Na mnoge stvari u životu može nas podstaći, ali upozoriti i naša intuicija.

Pročitajte još:

Test: da li ste indigo osoba i koje generacije

TEST OTKRIVA VAŠ KARAKTER: napišite 3 životinje na papir i saznajte kako vas drugi vide

Izaberite leptira sa slike koji vam se najviše dopada i pročitajte poruku koju vam šalje intuicija:

Leptir broj 1

Gornji krajevi krila ovog leptira sa razlogom su obojeni u tamniju boju. Ljudima koji su izabrali ovog leptira je teško da se oslobode nekih principa ili nametnutih ograničenja. Teško vam je da izrazite svoje misli i osećanja. Loše prihvatate kritike drugih ljudi. Otpustite negativne emocije i više radite na svom samopouzdanju.

Leptir broj 2

Letite između dve vatre. Pred vama je težak izbor. Često su vam misli pomešane i ne možete lako da donesete odluke. Uspostavite konekciju sa unutrašnjim glasom, povežite se i jačajte intuiciju. Neka rešenja su dugo skrivena u nama, ali mi ih ne primećujemo. Imate veliku moć i snagu mudrosti u sebi - aktivirajte je.

Leptir broj 3

Vrlo vam je važan položaj i stabilnost, ali nikako se ne usuđujete da izađete iz zone komfora. Plašite se promena i to vas sprečava da iskoristite sve svoje potencijalei sposobnosti. Otvorite se za promene jer su ključne za vaš razvoj i napredovanje na svim životnim poljima. Pesiizam zamenite lekovitim optimizmom.

Leptir broj 4

Stalno se vraćate u prošlost i podsećate na svoje greške. U vama su skrivene tajne, ali mnoga potisnuta osećanja. Život u prošlosti vas sputava da budete srećni u sadšnjosti i napredni u budućnosti. Otpustite prošlost, ostavite je iza sebe, a svoje greške prihvatite kao važne lekcije i iskustvo koje vam može pomoći u daljem rešavanju izazova. Nastavite napred - gledajući nasmejano ka svemu što nam život donosi.

Leptir broj 5

Teško pokazujete osećanja, vaše srce je puno ljubavi. Budite hrabri, jer to zaista i jeste. Otvorite srce za novu ljubav i razvijte ljubav u sebi. Sreća vas čeka na svakom čošku. Meditirajte, vežbajte jogu - izbacite iz sebe sa negativna osećanja. Neka ljubav preplavi vaše biće.

Leptir broj 6

Vi ste kreativna duša koja ima sklonost ka umetnosti i estetskoj lepoti. Često nailazite na nerazumevanje, ali nastavite da živite svoju prirodu. Budite autentični, baš takvi kakvi jeste.

Leptir broj 7

Za vas istina ima najveću vrednost, ali ste kritični i sklni da kritikujete i sebe i druge. Preterana samokritika može ugtoziti vaše samopouzdanje, a u komunikaciji sa drugima i sa sobom pokušajte da budete nežniji.

Povezane vesti

Leptir broj 8

Skloni ste perfekcionizmu i lako se razočarate ako ne postignete ideal. Budite ponosni an sebe i svakodnevno sebe podsećajte na lična dostignuća. Vredni ste i odgovorni, ali nemojte previše opterećivati svoju dušu. Raširite krila i živite slobodnije - sa lakoćom.

Leptir broj 9

Trudite se sve oko sebe da kontrolišete, ali u životu postoje mnoge stvari koje su van vaše kontrole i to vas zabrinjava. Otpustite brigu fokusirajte se samo na stavri koje zaista možete da promenite. Ukoliko vas zabrinjavaju određene stavri u društvu, volontirajte i bavite se humanitarnim radom. Postoji tako puno aktivnosti koje mogu učiniti da se osećate bolje, ali i da budete deo tima koji se svakodnevno trudi da ovaj svet učini boljim mestom.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj