Testovisa optičkim iluzijama otkrivaju našu percepciju - u zavisnosti od onoga što nas privlači na prvi pogled, možemo otkriti poruke naše podsvesti, ali i zaviritiu našu prirodu i srž kraktera.

Pročitajte još:

TEST OD SAMO 3 PITANJA - Napišite svoju omiljenu boju, životinju i oblik vode: Otkriva puno o vašoj ličnosti, tajnama i željama

Uradite Frojdov TEST ličnosti od samo 8 pitanja: otkriva pravu istinu o vama

Na ovoj slici istaknuto je nekoliko različitih pojava - šono što vas prvo privlači na slici otkriva da šta vas blokira u ljubavii partnerskim odnosima:

1. Čovek sa kapuljačom

Ukoliko ste prvo primetili figuru u kapuljači, to sugeriše da je vaša glavna skrivena blokada u ljubavi impulsivna narav.

Svako od nas ponekad može da izgubi konce, kontrolu i oseća se uznemireno, ali je važno da i u tome imate meru. Možda ste skloni da u trenucima rasprave sa partnerom izgovorite reči koje ne mislite, ali nakon toga je kasno - već ste emotivno ranili drugu osobu.

Pazite šta govorite i pokušajte kroz razne tehnike, kao što je meditacija, da umirite svoju narav i uspostavite kontrolu nad rečima koje govorite. Reči su samo reči, ali neke od njih nije moguće vratiti, bez obzira koliko to želeli. Trudite se da razvijete bolje veštinu komunikacije.

2. Lice Mona Lize

Ako ste videli lice Mona Lize, vaša najslabija tačka u ljubavi je to što se fokusirate samo na negativno, što vas sprečava da uvidite rešenja i lepotu.

Nesumnjivo je da je život lep, kao i da odnosi sa drugima mogu biti divni i čarobni. Sposobnost da vidite svu ovu lepotu pravi je dar koji vam život može pružiti. Ukoliko uvek vidite lepšu i pozitivniju stranu, lakše ćete rešiti probleme.

To ne značid a probleme treba ignorisati i gurati pod tepih, već da ste uvek fokusirani na rešenja.

3. Čovek koji sedi na jakni

Ako vidite muškarca kako sedi na jakni, vaš najveći strah u ljubavi jesteskrivanje osećanja.

Teško vam je da drugoj strani kažete da nešto ne funkcioniše, kao i da razgovarate o problemima i negativnim osećanjima. Plašite se da ćete drugu stranu povrediti ili da ćete pokvariti vaš odnos.

Istina je zapravo potpuno suprotna - odnos će biti trajno narušen ako ne razgovarate o stvarima koje vam ne prijaju i o tome šta možete poboljšati.

Suočite sa problemima uzdignute glave, posebno ako planirate da nastavite da budete zajedno. Udahnite duboko i shvatite da su ponekad najteže stvari najvažnije.

4. Čovek koji sedi na kamenu u daljini

Ako u daljini vidite muškarca koji sedi na kamenu, tada je vaša najslabija strana u ljubavi sklonost da se izolujete.

MOžda ste introvertna osoba, i to je sasvim u redu, ali ako se često distancirate od osobe koju volite, to može pogoršati odnos.

Važno je da imate vremena koje ćete posvetiti samo sebi, ali ako želite da vezasa partnerom uspe, treba da pronađete i vremena za svog partnera.

Vreme koje provodite zajedno način je da izrazite svoja osećanja bez reči i tako napravite održavate bliskost i ljubav u svojoj vezi.

Izvor: Lovesensa