Testovi sa slikama na osnovu vaše percepcije otkrivaju šta je skriveno u vašoj podsvesti i srcu, mogu vam otkriti nešto puno o vama i načinima na koje posmatrate svet. Potrebno je samo da pogledate sliku i ono što vam je prvo privuklo pažnju može vam otkriti nešto o vašoj ljubavi.

Ako ste prvo videli zaljubljeni par - Vi ste osoba koja živi za ljubav. Ona vas pokreće, definiše, motiviše i ceo život želite da živite romantičnu bajku. Ove osobe šalju prave vibracije ka Univerzumu - istinsku želju da pronađu ljubav svog života. Zbog toga će je i pronaći, ali u pravo vreme na pravpom mestu. Zato budite strpljivi. Moguće je da ste imali nekoliko razočaranja, ali to vas je samo učinilo jačim. Ukoliko ste pronašli partnera za sebe, onda samo treba tako da nastavite da pokazujete osećanja i budete iskreni, a ljubav će rasti.

Ako ste prvo videli drvo - Vi ste vrlo zaljubljive prirode. Baš kako drvo širi svoje grane na sve strane, tako i vi ostvarujete razne socijalne kontakte, upoznajete se, flertujete. Uživate u zabavi, romansama, ali duboko u sebi čeznete da pronađete osobu koja će znati da prati vaš originalan duh. Ako ste zauzeti, važno je da izgradite poverenje u odnosu i stabilnost. Ne dozvolite da grane ljubavi poljulja baš svaki vetar.

Ako ste prvo videli koren u obliku srca - Delujete hladno i rezervisanoo, vrlo ste prizemni, odgovorni i posvećeni ličnom razvoju. Uglavnom težite uspehu i karijeri, a spolja delujete nedodirljivo. Istina je zapravo suprotna, u vama se krije nežno srce željno ljubavi. Savet za slobodne i zauzete koji su prvo primetili ovaj simbol jeste da ne skrivate osećanja, da se ne plašite ljubavi, vezivanja, odbijanja. Dopustite da vas tokovi ljubavi vode, pokažite emocije - neka srce "prodiše"!

Izvor: Sensa