Najvažnije pravilo zakona privlačenja jeste - Misli pozitivno, veruj u pozitivno, pa će se pozitivno u životu i događati. Koliko god zvuči jendostavno, znamo da u svetu punom izazova često nije lako misliti optimističnio i razvijati pozitivan duh.

U tome nam mogu pomoći afirmacije - pozitivne izeke koje se izgovaraju u sadašnjem vremenu sa ciljem da poverujete u ono što govorite i tako motivišete sebe da ispunite svaku želju, ali i privučete dobre vibracije koje ostavrenje želje mogu dodatno podstaći.

Za svako životno polje postoje razne afirmacije, od novca, ljubavi, lepote, zdravlja, uspeha u karijeri. Mi vam donosimo po jednu za svako polje ovog života koju možete ponavljati svaki dan kako biste sebe "setovali" na pozitivno i podstakli ispunjenje željenog. Ako želite uspeh u karijeri, onda izgovarajte afirmaciju za profesionalni razvoj, ili je vaša želja nova ljubav, onda je vaša dnevna mantra afirmacija za ljubav itd.

U nastavku vam donosimo po jednu afirmaciju za razne želje, izaberite svoju:

Afirmacija za novčanu želju - Ostvarujem svoje novčane ciljeve, novac mi dolazi u život na neočekivane i očekivane načine.

Afirmacija za novu ljubav - Moje srce je otvoreno za pravu ljubav, privlačim partnera koji me voli, koji mi je predan i odan.

Afirmacija za poboljšanje ljubavnih odnosa, veze ili braka - Parner i jas svakog dana razvijamo ljubav, naša veza je jaka i ništa je ne može prekinuti.

Afirmacija za profesionalni razvoj, uspeh na poslu - Radim svoj posao na najbolji mogući način i za to sam bogato nagrađen.

Afirmacija za pronalaženje novog posla - Radim na mestu koje volim, sve više se usavršavam i dobijam nagrade za svoj trud.

Afirmacija za očuvanje dobrog zdravlja - Brinem o svom organizmu, volim svoje telo i ono mi vraća dobrim zdravljem.

Afirmacija za lepotu - Pozitivnost u mom srcu odražava se na mom licu, sve više zračim lepotom.

Ovo su samo neke od afirmacija, a postoji ih na milion koje možete iskoristiti za novi početak i izgovarati svakog dana za ostavrenje želja i više pozitivnih stvari u životu. Takođe, možete formirati i vlastitu, vašu ličnu afirmaciju i tako dodatno motivisati sebe.

Izvor: Sensa