Način na koji posmatramo svet i određenim stvarima dajemo prednost može značajno uticati na to šta nas čeka u budućnosti, kako i kakve su šanse pred nama. Moć perceopcije i tajne podsvesti često se koriste za tumačenje životnih puteva. Sada vam donosimo jedan zabavan test koji otkriva da li će vam se u bliskoj budućnosti želja ispuniti.

Svaki list na ovom testu ima posebnu simboliku. Izaberite jedan srećni list koji vam najviše privlači pažnju i najviše vam se dopada. Zatim zamislite želju, pa pročitajte šta o njenom ostvarenju govori izbor lista sa slike.

List broj 1

Ako se ništa u vašem trudu ne promeni, onda će se ova želja vrlo brzo ostvariti. Nastavite da se borite za svoje snove.

List broj 2

Vaše želje imaju veliku šansu da se obistine, ali važno je da slušate i savete bliskih ljudi. Moguće je da će vam njihova mudrost otvoriti vrata ostavrenja.

List broj 3

Vaša želja će se ispuniti pre nego što lišće požuti. Ako je reč o ljubavnoj želji, dobićete više nego što ste mislili.

List broj 4

Ako se posvetite ostvarenju želje, ona je uskoro pred vašim vratima. Verujte da će se ostvariti.

List broj 5

Želja će s eostvariti ako se samo vi fokusirate na nju i odbacite spoljašnji uticaj. Ne obazirite se na kritike i negativne komentare drugih ljudi - u vama je snaga.

List broj 6

Previše ste fokusirani na svoju želju, toliko da ste postali preopterećni. Ostvariće se tek kada se malo opustite i zaboravite na nju.

List broj 7

Vaša želja će se ostvariti izuzetno brzo, ali to vam neće biti dovoljno. Želećete više. Umesto da samo razmišljate o onome što vam nedostaje, budite zahvalni na onome što imate.

List broj 8

Još nije pravo vreme za ovu želju. Ostvariće se tokom jeseni ili zime Hladni meseci na kraju godine mogu vas pozitivno iznenaditi.

List broj 9

Želja će se ispuniti, ali za vas je ovo samo početak uspešnog perioda. Nakon ostvarenja, otvoriće vam se vrata uspeha i na drugim poljima. Prihvatite dobre promene.

List broj 10

Otvorite svoje srce, rešite se prošlosti i zacelite emotivne rane. Ne potiskujte emocije, već otvorneo pokažite šta je sve skriveno u vašoj duši. Tada će se želja ispuniti.

Izvor: Sensa