Testovi sa slikama nisu samo zanimljiva aktivnost, već mogu otkriti i nešto novo o vama, vašoj budućnosti, karakternim osobinama - vrlinama i manama. Na osnovu vaše percepcije, odnosno stvari koje vam najviše privlače pažnju, možete otkriti nešto novo o sebi.

Šta ste prvo primetili na ovoj slici - ženu, muškarca ili Mesec? Pročitajte rešenja ispod!

Ako ste prvo primetili ženu, pokušajte da se fokusirate na svoju intuiciju. Moćan unutrašnji glas i snažna ženska energija predstavljaju vodilje, a na ovoj slici žena je obasjana zvezdama koje nam takođe osvetljavaju put. Kako biste pronašli ono čemu težite u budućnosti, neophodno je da poslušate svoj unutrašnji glas. Vi ste toplo, iskreno i moćno biće sa velikom unutrašnjom snagom - vreme je da tu moć iskoristite. Ne potiskujte energiju koju imate u sebi, i neka vas vodi taj neobičan osećaj u srcu, iskra koja se zapali an svakoj životnoj raskrsnici - ona že vam otkriti put ka ostavrenju želja! A ostavrenje je bliže nego što mislite.

Ako ste prvo primetili mlad Mesec, ovaj pojam ukazuje da je vreme za novi početak i okretanje nove stranice u knjizi vašeg života. Moguće je da ste dugo u zoni komfora, da vas neke stare navike sputavaju da napredujete, ali sada je trenutak da preuzmete rizik i napravite korak dalje. Mlad Mesec inspiriše, ohrabruje i daje vam priliku da iskoristite svoje potencijale. Ukoliko se oslučite na veliku promenu, bez obzira da li je reč o ljubavi, karijeri, mestu stanovanja, porodici, prijateljima, baš ta promena može vam doneti radost u budućnosti.

Ako ste prvo primetili muškarca, to znači da je ključ uspeha u vašem samopouzdanju. Kao što se smenjuju noć i dan, tako se u životu smenjuju sreća i tuga, radost i nezadovoljstvo - prihvatite taj tok promena, ali se trudite da svakog dana postanete najbolja verzija sebe. Radite na odnosu prema sebi, na svom samopouzdanju, veri u svoje talente, i u budućnosti možete ispuniti mnoge ambicije. Ako ste skloni preteranoj samokritici, ili ste pesimista koji se boji da preduzme nešto zbog straha od neuspeha, možete propustiti važne prilike.

Izvor: Sensa