Uradite test koji u sebi sadrži vizualizacijui otkrijte kakva je vaša slika o životu, ljubavi, odnosima i budućnosti.

Ukoliko ne možete sami da čitate predloge odgovora i da vizualizujte, zamolite prijatelja da vam čita pitanja, a vi se udobno smesite opustite i zaronite u svet mašte.

Važno je da iskreno odgovorite na 5 pitanja - osim što ćete se zabaviti, možete otkriti nešto novo o sebi.

Pročitajte još:

TEST OD SAMO 3 PITANJA - Napišite svoju omiljenu boju, životinju i oblik vode: Otkriva puno o vašoj ličnosti, tajnama i željama

Miostatski (Omura) test: evo kako da saznate sve odgovore od tela i svog nesvesnog

Rešenje vas može iznenaditi.

1. Zamislite sebe na ulazu jendog velelepnog dvorca, Bizualizujte detalno ulazna vrata.

Kakva su vrata?

- jednostavna ili zastrašujuće velika
- da li su prekrivena biljkama ili nelim drugim tako da ih je teško videti
- od kog materijala su napravljena

2. Prođete kroz vrata zamka i shvatite da unutra nema nikoga drugog. Šta je prvo što vidite?

- Ogromna biblioteka, od zida do zida puna knjiga
- Ogroman kamin i vruća vatra koja gori
- Velika banket sala sa ogromnim lusterima i crvenim tepisima
- Dug hodnik sa mnogo zatvorenih vrata

3. Koračate dalje i nailazite na stepenište i počinjete da se penjete. Kako izgleda stepenište?

- Izgleda oštro i masivno kao da nigde ne vodi
- To je impresivno spiralno veliko stepenište

4.Nakon što se popnete stepenicama, stižete do male sobe u kojoj je samo jedan prozor. Koliki je? Šta vidite kad pogledate kroz prozor?

- Veliki talasi koji snažno udaraju stene
- Snežna šuma
- Zelena dolina
- Mali, živahni grad

5. Sada silazite stepenicama i vraćate se u ono mesto gde ste bili kada ste prvi put ušli u zamak. Samo nastavite i pronađite vrata u zadnjem delu zamka. Otvorite vrata i zamislite da izlazite u baštu. Kako ona izgleda?

- Zarasla je, puna korova, trava, polomljenog drveća
- Besprekorno je sređena sa puno šarenih cvetova
- To je mala džungla, ali možete da zamislite kako bi bilo lepo kada bi je neko očistio i doveo u red

Rešenje testa:

Vrata

Vrata predstavljaju vaš stav prema novim iskustvima. Ako ste zamislili jednostavna, svakodnevna vrata, verovatno se ne bojite novog izazova i bez imalo razmišljanja iskušaćete svoju sreću u novim stvarima i situacijama. Skrivena vrata znače da verovatno niste sigurni šta treba da radite u budućnosti.

Soba unutar zamka

Prostor unutar zamka je ono što verujete da drugi osećaju zbog vas. Biblioteka označava da ste vi osoba koja podržava druge i pomaže im da pronađu odgovore na svoje probleme. Veliki kamin znači da verujete drugima i da u odnosima razvijate osećaj topline i strasti. Otmena dvorana sugeriše da osećate da možete da osvojite ljude oko sebe i imate mnogo toga da pružite. Ako ste završili u dugačkom hodniku sa zatvorenim vratima, osećate da vas je teško razumeti, a drugi će morati mnogo da se potrude kako bi mogli da dopru do vas.

Stepenište

Stepenište prikazuje sliku vašeg života. Oštro i masivno stepenište prikazuje osobu koja ima mnogo poteškoća i u životu se suočava sa patnjom. Za razliku od prelepog spiralnog stepeništa koje pokazuje da je osoba romantična.

Prozor

Prozor je takav kakav se trenutno osećate. Mali prozor znači da se osećate nezadovoljno i zarobljeni u svom životu. Veliki znači da se osećate nepobedivo i pozitivno.

Pogled sa prozora

To je pregled čitavog vašeg života - Olujno more pokazuje užurban i dinamičan život, dok je snežna šuma povezana sa osobom koja je živela izolovano i odvojeno od drugih. Zelena dolina pokazuje da je vaš život miran i staložen, bez puno stresa i strepnje. Konačno, živahni grad povezan je sa nekim ko uglavnom živi životom punim plućima družeći se sa puno ljudi.

Dvorište zamka

To je slika vaše budućnosti! Uredan i sjajan vrt označava sigurnu i dobru sliku budućnosti. S druge strane, slika obećavajuće, ali zapuštene bašte prikazuje optimističnu osobu, ali i pomalo zabrinutu jer se dovoljno ne trudi da ostavri budućnost kakvu želi. Oni koji su izabrali zapuštenu baštu imaju pesimističan stav prema budućnosti i plaši ih neizvesnost.

Izvor: Lovesensa