Astrolozi ističu da će do kraja leta, odnosno do početka jeseni, 3 horoskopska znaka imati velike promene u životu. Moraće da naprave krupne poteze i donesu neke odluke koje mogu biti teške. Da li će one biti potzitivne i negativne - zavisi isključivo od njih:

Evo koja 3 horoskopska znaka očekuje prekretnica:

Lav

Lavove krajem jula može očekivati promena vezana za selidbe, putovanja, promene u kući. Možda vam u početku neće biti prijatne, ali moguće je da se dešavaju sa razlogom. Ukoliko se odvažite na ovaj korak, moguće je da vas čekaju nove prilike. Lavovima će se otvoriti nova vrata da ostvare svoje ciljeve.

Jarac

Zbog svoje prirode, Jarčevima je teško da se odluče na promene, ali ovog puta će Univerzum biti vrlo kategoričan prema njima. Takođe, kada naprave odluku i skupe hrabrost, onda Jarčevi urade sve maksimalno sjajno. Predstavnici ovog znaka napraviće korak napred ka novim promenama zarad srećne budućnosti. Ako se opirete promenama, možete ostati "zaglavljeni" u svojoj zoni komfora i žaliti za propuštenim prilikama.

Devica

Device će morati da donesu odluku kada je reč o ljubavi. Moguće je da će neke stare veze biti okončane kako biste krenuli napred. Ukoliko se ne oprostite sa prošlosti i ne zacelite neke stare emotivne rane, možda odbijate romantične šanse koje vam mogu poboljšati sadašnjost. Devicama se savetuje da prekinu sve stare veze i otvore svoje srce za nove pozitivne promene.

Izvor: Sensa