Horoskop za vikend od 15. do 17. jula 2022. godine!

Ovan

Mesec u Vodoliji probudiće u vama želju za druženjem. Provedite vreme u društvu dobrih prijatelja. Tokom subote i nedelje Mesec će biti u znaku Riba u vašoj dvanaestoj kući i biće u harmoničnom aspektu prema vašoj vladajućoj planeti, Marsu kao i prema Suncu, Neptunu, Merkuru i Uranu. Zahvaljujući tome, pojaviće se vaša nežna, suptilna strana, ali ćete u isto vreme biti snažni, ispunjeni energijom i odlučnošću.

Bik

U petak, Mesec u Vodoliji i njegova konjunkcija sa Saturnom u vašoj desetoj kući pomoći će vam oko planova vezanih za karijeru, da napravite bolje strategije. Isto tako, trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Venere, pomaže u povećanju prosperiteta i obilja. Mesec u Ribama u subotu i nedelju ima pozitivne aspekte prema Suncu, Merkuru, Marsu, Uranu i Neptunu, što će doneti šanse da upoznate svoju srodnu dušu!

Blizanci

U petak, Mesec u Vodoliji prolazi kroz vašu devetu kuću avanture. Iskoristite ovo vreme da izađete iz rutine i zabavite se. Mesec u znaku Riba tokom subote i nedelje povoljno će uticati na vaše dugoročne ciljeve i planove. Pravi uticaj na vas dolazi od vaše vladajuće planete, Merkura, u konjunkciji sa Suncem u Raku i triningom Neptuna. U prvi plan dolaze vaši talenti i veštine.

Rak

Mesec u Vodoliji u petak se fokusira na vaše planove za saradnju, dok će Mesec u Ribama u subotu i nedelju biti u znaku avanture i zabave. Tokom vikenda, najuticajniji tranzit biće onaj između Sunca u Raku i Merkura u vašoj prvoj kući sopstva. Očekujte vas nalet energije i samouverenosti. Pametno je iskoristite, naročito ako vodite neku vrstu diskusije ili pregovora.

Lav

U petak, Mesec u Vodoliji je u konjunkciji sa Saturnom u vašoj sedmoj kući, što će vas primorati da se pozabavite određenim stvarima u vašoj vezi koje više ne možete da izbegnete. Mesec u Ribama u subotu i nedelju fokusira se na intimnost i povezanost. Ipak, glavni tranzit koji sada utiče na vas je vaša vladajuća planeta, Sunce, u konjunkciji sa Merkurom u vašoj dvanaestoj kući. Biće vam potrebna pomoć da razumete šta osećate.

Devica

Zdravlje i blagostanje su fokus Meseca u Vodoliji u petak, a njegova konjunkcija sa Saturnom nateraće vas da se nosite sa problemom koji ste dugo izbegavali. Mesec u Ribama u subotu i nedelju osvetljava vaš odnos sa voljenom osobom. Vaša vladajuća planeta, Merkur, tada zauzima centralno mesto, spajajući Sunce i trining Neptuna. U centru pažnje biće prijateljstva i partnerstva, a komunikacija će biti magični sastojak.