Neko voli da mu se pokaže pažnja, neko da vodi intelektualne razgovore, neko iznenađenja... Saznajte šta je u horoskopu muškarac koji vam se sviđa pa pročitajte koji vid flerta voli!

Ovan

Muškarci ovog znaka vole da vide vašu strastvenu stranu. Sve što treba da uradite je da mu date do znanja da ste zainteresovani za njega. Nekoliko razigranih osmeha, nekoliko nežnih dodira po njegovoj ruci biće dovoljno da ga oduševite!

Bik

Muškarci u znaku Bika vole konkretne poteze! Sve što treba da uradite jeste da pošaljete poruku sa datumom večere ili ostavite slatku poruku.

Blizanci

Najbolji način da impresionirate Blizanca je da pokažete svoju inteligenciju. Oduešvite ga svojim znanjem i retoričkim veštinama.

Rak

Muškarci ovog znaka jasno vide kada pokušavate da ih šarmirate. Oni će vam se otvoriti tek nakon što se uvere u vaše iskreno interesovanje.

Lav

Muškarci Lavovi vole da im se divite. Dajte mu poklon ili neki drugi znak pažnje. Pokažite mu da je poseban!

Devica

Kada flertujete sa osobom ovog znaka, morate biti veoma pažljivi prema svom izgledu. Morate izgledati bolje nego obično. Devica obraća pažnju na detalje , kao na primer na vaš parfem.