U avgustu će se mnogima dogoditi ono što su priželjkivali, ali su mislili da nema nade. Mnogi će imati prilike da upoznaju ljude koji će ih osvojiti na prvi pogled, s kojima će se sporazumeti bez mnogo reči i s kojima će imati osećaj kao da se oduvek znaju

Evo koje znakove čeka susret sa srodnom dušom u avgustu:

Strelac

Predstavnici ovog znaka srešće osobu s kojom će se odmah sporazumeti, bez mnogo reči, tačnije osetiti kao da su rođeni jedno za drugo. Nakon samo nekog vremena imaćete osećaj kao da se znate ceo život. Tu osobu možete da sretnete bilo gde, od posla do ulice, na mestima na kojima se ne nadate. Astrolozi sugerišu da to nije samo početak veze, već najverovatnije i početak stvaranja porodice.

Bik

Ljubav vašeg života čeka vas negde u prirodi- to može biti park, tačnije obična šetnja gradom, na roštilj sa prijateljima, na odmor u planini. Glavna stvar koju treba da uradite je da se ne plašite novih poznanstava, da se ne povučete pred nepoznatim i da ne pokazujete nepoverenje. U vašem krugu poznanika, kolega i prijatelja ljubav ne može da nastane- jedino s novim ljudima koje ćete tek upoznati.

Škorpija

Vaša situacija je dvosmislena, jer ima mnogo šansi, ali ih s vremena na vreme propuštate. Glavna stvar je da sami odlučite da li vam je u ovom trenutku potrebna ljubav. Ako jeste, pogledajte sve znakove koje vam život šalje. Astrolozi su sigurni da su mnoge Škorpije u ovom trenutku pored osoba koje nisu njihovi pravi životni saputnici, ali oni ne žele ništa da menjaju, što je greška. Na taj način troše svoje vreme, ali i vreme druge osobe, zavaravajući je.

Ovan

U avgustu Ovan može da upozna osobu koja će ga mnogo voleti i koja će biti spremna da uradi sve za njega. Ali da li će do veze doći, zavisi od svakoga ponaosob. Neki će prihvatiti udvaranje i započeti vezu, neki će odbiti jer će više biti za prijateljsku vezu.

Rak

Rakovi imaju šanse da upoznaju osobu svog života, ali samo ako urade nešto čega su se oduvek plašili. U suprotnom, propustiće šanse zbog toga što nisu želeli za izađu iz svoje zone komfora i da rizikuju, čak ni zbog ljubavi.

Izvor: Sensa