Pred nama je pun Mesec u znaku Jarca koji će se na nebu pojaviti 13. jula u 19.38 časova. Specifičan je po mnogo čemu, najviše zbog kontakta sa Plutonom i Hironom.

Ovaj pun Mesec poziva nas na duboku transformaciju, na isceljenje bola i trauma koji leže ispod površine. Konačno bismo mogli da rešimo problem koji nas muči već duže vreme, samo je važno da se ne opiremo onome što dolazi. Što više otpora imamo, manje su šanse da uspemo. Vreme je da izlečimo svoje rane, da odustanemo od onoga što nam ne čini dobro, a zatim da donesemo odluke šta dalje, jer ako to ne uradimo, život će nam poslati okolnosti koje će nas podstaći na to.

Pun Mesec nas uči kako da pronađemo snagu u sebi, kako da prigrlimo svoje slabosti i ranjiva mesta. Ne mora da bude ovako kako je sada. Može biti drugačije, može biti bolje. Samo skupite hrabrost i napravite korak napred. Napustite mesto na kome se osećate usamljeno, napušteno i tužno. Shvatite da možete i zaslužujete više od ovoga. Ako nešto na tom putu izgubite, možda je to za vaše dobro.

Koliko često se saplićete? Da li idete protiv sebe kada bi najviše trebalo da budete na svojoj strani? Da li patite od nečega zbog čega se osećate loše? Šta je vaš najveći strah?

Prepoznajte to, osvestite, prihvatite. Nakon toga ostavite iza sebe i krenite dalje. Borite se za sebe. Budite strpljivi i pustite da se okolnosti preurede i pokažu vam šta je najbolje za vas.

Preuzmite odgovornost i shvatite da ne radite ništa loše. To nije vaša krivica!

Uran nam donosi oslobođenje, iznenadna rešenja i nove ideje. Izvlači skriveno i potisnuto na površinu. Slušajte više svoj unutrašnji glas. Smiri um.

I dok napuštate prošlost, nacrtajte novi put na mapi svog života.

Izvor: Julijana Oremović