Sunce i Merkur, planeta novca, biće u nepovoljnom aspektu, tako da će 16. jul biti najteži dan kada su finansije u pitanju. Evo kako će se horoskopski znakovi snaći sa brojnim izazovima koji dolaze.

Ovan

Tokom ove nedelje budite posebno oprezni prilikom potpisivanja važnih dokumenata kako ne biste pristali na nešto što niste ni pročitali. Ponedeljak će biti posebno povoljan za razvoj karijere. Ako ste u poslednje vreme doživeli određene neuspehe, posvetite se analizi svojih navika i uverenja koji vas možda sprečavaju da idete napred. Ukoliko vam neko zatraži novac na zajam, savet je da ne pristanete.

Bik

Mnogi Bikovi će, počevši od ponedeljka, želeti da naprave veliku promenu u svojim životima, uključujući i one koje se tiču finansija. Bićete puni motivacije i snage, ali svoje ambicije i planove zadržite za sebe kako vam neko ne bi ukrao ideje. Uspeh ove nedelje veoma će zavisiti od toga kako počnete ovu sedmicu.

Blizanci

Da biste postigli finansijski uspeh, treba da se otarasite ograničavajućih uverenja i mentalnih barijera. Sve što se tiče finansijskih pitanja i transakcija najbolje bi bilo da rešavate polovinom nedelje. Od srede do petka položaj planeta će imati veoma pozitivan uticaj na rad i uopšte sferu novca. Tokom vikenda može da dođe do nepredviđenih troškova.

Rak

Tokom ove nedelje poželećete da obradujete svoje drage osobe poklonima. Ovaj trošak vam neće napraviti problem ako ga dobro isplanirate i pametno kupujete. Nedelja je odlična za učenje i savladavanje novih veština. Astrolozi vam savetuju da proučite na koji način funkcionište novac i gde bi bilo pametno investirati. Da biste imali više novca, morate naučiti pre svega da budete zahvalni I da shvatite kako funkcionište zakon privlačenja.

Lav

Tokom ove nedelje moraćete da se pozabavite pitanjima novca i karijere, dosta toga će biti iznenada i hitno. Međutim, ništa nije nemoguće: samo treba da budete strpljivi i da slušate intuiciju. Odvojite deo novca kao biste se uradili nešto dobro za svoje zdravlje i psihu- novac uložen na ovaj način nikada nije promašaj.

Devica

Ove nedelje bićete pred izazovom- ili ćete izaći iz svoje zone udobnosti ili neće biti načina da uspete. Sedmica je povoljna za investiranje- možete ulagati u kuću, investirati u novu nekretninu ili poslovni prostor. Velike su šanse da vam to u budućnosti donese velike prihode. Dobre su šanse za započinjanje novih stvari, za pokretanje posla. Što se tiče kupovine, izbegavajte utorak i subotu.