Kakve promene će se dogoditi kada upoznate srodnu dušu? Jednostavno ćete znati da je to odnos koji je drugačiji od svih koji ste imali. Osetićete da ste povezani, da ste jedno! Biće vam prijatno zajedno, čak i kada ćutite. Evo koje stvari vas očekuju kada upoznate pravu ljubav:

1. Nećete se više plašiti da pričate o onome što vas muči - Ono o čemu je bilo teško i neprijatno pričati drugima, lako će reći ovoj osobi. Znate da vas ta osoba neće osuđivati za nešto što se dogodilo (ili se još uvek dešava) u vašem životu . Zato će vam biti lako da se otvorite ovoj osobi i pustite joj da vidi pravog vas.

2. Biće vam prijatno dok ste zajedno, čak i kada samo ćutite - Pored ove osobe uvek ćete se osećati prijatno. Ne morate stalno da pričate, možete da provedete vreme zajedno u tišini.

3. Više ne morate da pogađate šta vaš partner oseća prema vama - Razmišljajući o ovoj osobi, uvek ćete se osećati smireno. Više nećete brinuti o činjenici da dugo ne odgovarate na poruke, da li je prema vama iskren... On vam jasno i otvoreno priča o svojim osećanjima, uvek znate na čemu ste.

4. Svađe su zamenjene diskusijom - Nesuglasice ne moraju uvek da se završe ozbiljnim svađama i sukobima. Poštujete mišljenja i gledišta jedni drugih. Uvek ste zainteresovani da znate šta vaš partner misli, čak i ako mislite drugačije.

5. Osetićete snažnu seksualnu privlačnost - Možda će vam biti erotičan način na koji pije kafu ili čak način na koji priča o nečemu. Čak i jednostavne stvari mogu u vama izazvati snažnu seksualnu želju.

6. Želećete da imate zajedničke prijatelje - Nećete se uopšte brinuti da će vaši prijatelji misliti nešto loše o njemu. Radovaćete se trenutku kada ovu posebnu osobu možete upoznati sa svojim prijateljima. Bićete potpuno sigurni da će se vašim prijateljima dopasti koliko i vama. Takođe, u društvu prijatelja voljene osobe nećete se osećati neprijatno. Naprotiv, uživate u vremenu provedenom u društvu ovih ljudi.

7. Zabavljaćete se zajedno, čak i ako ne radite ništa posebno - Možete provesti ceo dan na kauču zajedno i još uvek uživati. Ne morate da radite nešto uzbudljivo da biste se zabavili. Glavna stvar je da provodite vreme zajedno.

8. Dodiri koji leče srce - Nećete se osećati neugodno ako dodirnete ovu osobu. Bilo da se slučajno dodirnete ili ne, za oboje će to biti potpuno prirodno. Možete staviti glavu na rame svog partnera, uhvatiti ga za ruku ili zagrliti kad god poželite. Nije bitno da li ste sami ili na javnom mestu. Svaki dodir u vama budi nežnost i spokoj.

Izvor: Sensa