Kada se između dvoje ljudi pojavi jaka hemija, nju nije lako sakriti. Iako se možda obe strane trude da prikriju osećanja, romantične varnice se osećaju u vazduhu. Ili, znate da vas on privlači, ali kako da otkrijete da li vi privlačite njega. Evo koji signali pokazuju da između vas i neke osobe postoji jaka hemija:

1. Želite da se pogledate u oči - Kontakt očima, posebno produženi kontakt, prvi je znak interesovanja za osobu. U očima druge osobe vidi se nešto posebno toplo i blisko.

2. Slučajan dodir - To ne mora da bude erotski dodir. To može biti lagani dodir na ramenu, kolenu, ruci ili kosi. Kada se ruke slučajno dodirnu, a u vama se probude žmarci i varnice.

3. Vaša tela su usmerena jedno prema drugom - Na zabavi možete stajati u različitim uglovima i razgovarati sa različitim ljudima, ali u isto vreme pokušavate da zauzmete takav položaj da možete jedno drugo da vidite.

4. Dok pričate, naginjete se da biste se približili jedno drugom - Postoji želja da se ova prisnost produbi, da se još više zbližimo, da se zatvorimo od drugih i stvorimo svoj poseban prostor.

5. Flertujete čak i tokom ozbiljnog razgovora - Ako se bilo koji razgovor svodi na flert, ovo je početak seksualne hemije. Flert razgovor može trajati večno, jer ova igra donosi neverovatno zadovoljstvo.

5. Zajedno se smejete - Smeh i flert su često povezani - predstavljaju pozitivne reakcije na ono što se dešava. Sve što čovek vučen kao magnet kaže deluje veselo, zanimljivo, vredno pažnje.

6. Zadirkujete jedno drugo - Ako se ponašate kao osnovci, očito nešto počinje između vas. Ponekad flert može da počne iznenadnim igricama, zadirkivanja, smišljanjem smešnih nadimaka...

7. Ne primećujete nikoga u blizini - Možda oko vas ima kolega, prolaznika, putnika, ali vam se ipak čini da ste samo vas dvoje na celom svetu.

8. Uživate zajedno u tišini - Prija vam čak i da ćutite kada ste zajedno.

Izvor: Sensa