Počela je vladavina Blizanaca! Ovaj vazdušni znak specifičan je po mnogo čemu, stoga mu nije lako da pronađe odgovarajućeg partnera. Evo šta kaže horoskop, koi znakovi zodijaka se najbolje slažu sa Blizancima:

Blizanci i Vaga — Idealno podudaranje

Vaga I Blizanci spadaju u veoma socijalno osvešćene vazdušne znakove. Vaga urođeno razume šta je Blizancima potrebno da bi se osećali usredsređeno: znaju kako da ih stimulišu da budu još bolji, kako da im pomognu da se povežu sa drugima I kako da raazvijaju svoje ideje. Oba znaka su svesni sebe I svoje pojave, deluju kao bezbrižni romantičari. Ova dva znaka mogu da imaju savršenu vezu.

Blizanci i Vodolija — Idealno podudaranje

Ovo je jedan od najprirodnijih parova koje možete zamisliti, jer su oboje humani, društvena i mentalno jaki. Ipak, uprkos ovim sličnostima, Vodolija je fiksni znak vazdušnih znakova, tako da oni imaju tendenciju da se zakopaju u mestu gde su, kao i sa svojim stavovima, dok Blizanci žele da zadrže pravo da promene stvari u trenutku. Ovaj par može da ostvari skladnu vezu ako oboje budu otvorenog uma i prihvate ekscentričnost druge strane.

Blizanci I Lav- Idealno podudaranje

Lav I Blizanci mogu da čine dobar spoju. Ponosni i razigrani Lav ima tendenciju da bude optimističan, poletan, radoznao i zaljubljenik u život – a to isto krasi i Blizance. Iako bi se mozak Blizanaca koji je previše posvećen analizi mogao sukobiti sa Lavom koji odmah kreće u akciju, bez mnogo razmišljanja-ovaj par ima dobre šanse da uspe.

Najveće neslaganje: Blizanci sa Devicom i Blizanci sa Ribama.

Izvor: Sensa