Sunce ulazi u Blizance 21. maja 2022. godine i napušta ovaj znak tek 21. juna, što znači da je počela vladavina Blizanca! Saznajte šta horoskop vašem znaku predviđa:

Ovan

Može biti teško osloboditi kontrolu, ali u sezoni Blizanaca postoje mnogi darovi koji se mogu dobiti učenjem i slušanjem. Kada zauzmemo ovaj stav, mogu se naučiti nove informacije, nova mudrost i novi uvidi. Ovo je posebno tačno za vreme mladog Meseca u Blizanacima 30. maja. Ovaj mlad Mesec može doneti neku novu mudrost ili znanje u vaš život koji može promeniti način na koji ste pristupali stvarima. Budite otvoreni za poruke koje šalje intuicija. Sa Jupiterom takođe u Ovnu, postajete magnet za sve što želite da privučete. Pod ovom energijom, zadržite fokus na svim stvarima koje želite da proširite u svom životu, a ne na stvarima koje ne želite.

Bik

Možda vam je u poslednje vreme na umu vaše zdravlje. Sezona Blizanaca 2022. je dobro vreme da obratite pažnju na svoje telo i šta mu je potrebno. Ako ste preterali, posebno posle rođendana, ovo je možda dobar trenutak da usporite stvari i povučete se. Ovo je dobro vreme da zasijate u najboljem svetlu i da izrazite svoje pravo ja! Možda ćete morati da pronađete ravnotežu između ova dva stanja, ali energije Blizanaca će biti vaš vodič. Mlad Mesec u Blizancima 30. maja biće moćan za vas i mogao bi da vidite sjajnu novu priliku za karijeru. Samo se uverite da su vaši postupci i ono na šta pristajete u skladu sa vašom vrednošću i onim čemu zaista želite da posvetite svoje vreme.

Blizanci

Srećan rođendan! Krećete na još jedno putovanje oko Sunca, a Univerzum će biti na vašoj strani. Ako vaš rođendan pada blizu mladog Meseca 30. maja, ovo će za vas biti godina novih početaka. Za vreme punog Meseca 14. juna, ovo će za vas biti godina završetka. Pošto će Merkur, vaša vladajuća planeta biti retrogradna tokom većeg dela sezone, biće vam važno da se krećete polako i da budete strpljivi. Izbegavajte da žurite napred, preterano komunicirate ili obećavate više nego što možete da ispunite. Ako vam nešto nije u redu, maglovito ili zbunjujuće, ovo je vaš znak da je vreme da uđete unutra, umirite se i uskladite se sa svojim unutrašnjim glasom.

Rak

U prvom delu sezone Blizanaca, možda ćete morati da se oporavite, povučete i izgradite svoje zalihe energije. Energije pomračenja su bile jake i gledajući kako vama vlada Mesec, vi ste skloni da ih osećate više od većine. Ako dođe do bilo kakve promene ili transformacije, dajte sebi dovoljno prostora da integrišete sve što se dogodilo. Kako Mlad Mesec u Blizancima bude dostigao vrhunac 30. maja, stvari će vam se posvetliti i počećete da osećate kako energije pomračenja nestaju u pozadini. Ovaj mlad Mesec će doneti svežu novu energiju u vaš život i pomoći će vam da ublažite svaku težinu koju možda osećate. Vaša supermoć tokom sezone Blizanaca će slušati vašu intuiciju i fokusirati se na vaš duhovni rast.